Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczeniaki na 1 rok może być problem ale może część bym gdzieś kupił od kogoś reszta nowe myślałem by spr chodź z 2 3 ha może kiedyś do zakładu 30 km zestaw 22tony wchodzi to nie problem a niby coś są transport placa

Opublikowano

Z reguły zakłady chcą aby przy pierwszym kontrakcie brać sadzeniaka od nich i potem rozliczają go w dostawach surowca, w zeszłym sezonie wychodziło około 1300zł za tonę sadzeniaka.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez PokladWlkp
      Dyskusja o aktualnych cenach ziemniaków przeniesiona do wątku o 2014 roku http://www.agrofoto....ew__getlastpost

Wątek o cenach ziemniaków w 2013 roku do przeczytania tu: http://www.agrofoto....iemniakow-2013/

Witam. Interesuje mnie ceny ziemniaków? Jakie sa obecnie u Was, a także jak prognozujecie na kilka najbliższych miesięcy, czy cena pójdzie jeszcze w górę? Interesują mnie oczywiście odmiany jadalne. Jak wg Was jest z ilością ziemniaków w Polsce? Czy jest ich wystarczająco? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź.
    • Przez elektrotech
      Ciekawe czy u kogoś pracuje jeszcze koń....tak tak u mnie dziadek ma i śmiga bronami ) takie drobne prace
    • Przez elektrotech
      stosowałem Sencor,Dancor...ale jakos nie bardzo jestem zadowolony..
      co stosujecie????
    • Przez POLKOP
      Jak widzicie przyszłość swoją w dzisiejszym swiecie pełnym wymogów i innych przeszkod jako hodowcy bydła mlecznego. Czy dacie rade sprostac wyzwanią.
    • Przez Dosiunia92
      Witam!
      Ostatnio zainteresowała mnie uprawa szparag. Bo głębszym przeszukiwaniu nic niestety nie mogłam znaleźć konkretnego. Interesuje mnie opłacalność i zbyt. Najlepiej skupy lub przedsiębiorstwa skupujące szparagi.
  • Dodaj nową pozycję...
v