-
Podobna zawartość
-
Przez MarcinBelarus
Witam. Mam ursusa 1012 i chce założyć mu z przodu opony na balonie, tzn. małe a szerokie takie jak przy rozrzutniku przykładowo.
Jeśłi ktoś robi taką zamianke niech napisze jaki koszt i co potrzebne do zrobienia tego.
Druga sprawa, jest taka iż chce zalożyć bliźniaki z tyłu, same opony przykręcane odpowiednimi uchwytami do felgi. Zakładał ktoś samą opone czy z felgami tylko?
Pozdrawiam.
-
Przez 3060mm
Proszę o pomoc, jaki można założyć zamiennik.
Ktoś kiedys pisał, że od DAFa nadaje się ???
Do MF 3060
-
Przez LukasG55
W Fendt'cie 711 padłu mi czujnik poziomu płynu chłodniczego i co 120s pojawia się komunikat, Po odłączeniu go komunikat pojawia się tylko przy odpalania . Da radę jakoś sztucznie zastąpić czujnik aby nie wyświetlało komunikatu ?
-
Przez Karo23
Witam w szystkich forumowiczów. Mam problem z rozrusznikiem w kombajnie claas mercator 75. Podczas przeglądu kombajnu sprawdziłem rozrusznik, poniewarz bardzo ciężko kręcił. Okazało się, że ma przebicie na wirniku i tutaj moje pytanie do was. Jaki można zastosować zamiennik do OM352? Szukałem i znalazłem planetarny do perkinsa 6.354. Czy będzie on pasował do mojego silnika?
-
Przez Klubowicz52
Mam taki problem w ciągniku Deutz Fahr Agrotron K420:
Po odpaleniu włącza się alarm i wyświetla się komunikat błąd czujnika siedzenia, nie można w ogóle ruszyć ciągnikiem gdyż komputer na to nie pozwala... probowalem pompowac fotel i opuszczac , odpalajac potem ciągnik na nowo błąd zniknął , ale potrafi się na nowo pojawić w najmniej oczekiwanym momencie i wtedy znow nie idzie jechac ciągnikiem... Dzisiaj pojawił sie jeszcze nierozpoznany alarm : "code CA"
Ciągnik jest z 2011r. Czy wie któś co może być powodem tych błędów i jak to usunąć? POzdrawiam i z góry dziękuję
-

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz Fahr 5110G 2020 rok. Błąd T87 i brak prędkości jazdy
Ursus c330