rol ex taurus czy awemak astra agregat z wałem oponowym
-
Podobna zawartość
-
Przez Ursus3PGT
Witam mam taki problem z moim Dojczem w przednim moście musze wymienić krzyżaki i simeringi czy mógłby ktos powiedzieć jak to zrobić i czy duży koszt jest?
-
Przez sewe
witam mam zamiar kupić ciągnik i niewiem na jaki sie zdecydowac gdysz mam na ten cel 35tys ,a ciągnik chcialbym zagraniczny lecz nie koniecznie moze podpowiecie jaki wybrac znalazlem własnie tego
Same taurus 60
czy jest to dobry wobór i maze jekis dane o tym ciągniku jak ktos posiada i jak z czesciami
pozdrawiam
a i moc to tak od 45 do 60 głównie bedzie to ciągnik do lekich zadan kosiarka opryskiwac do siana itp.
-
Przez smokus1234
Witam, mam zamiar kupić brone talerzową półzawieszaną 3m. Nie dokońca zdecydowałem jaką ale najprawdopodobniej padnie na Grano System z wałem oponowo transportowym bądź wózkiem transportowym hydropakiem z wałem gumowym.
Bardzo proszę, jeśli macie doświadczenia w uprawie pożniwnej jak i przedsiewnej tą maszyną podzielcie się opinią.
Jeśli ma ktoś doświadczenia z bronami talerzowymi półzawieszanymi innego producenta prosze o komentarz.
-
Przez Student94
Witam zakupiliśmy niedawno z ojcem Case 4230 i zastanawiamy się nad zakupem pługa do niego. Obecnie jest stary grudziądz 3 i piatka podorywkowy. Przeglądając forum doszliśmy do dwóch koncepcji nowy polski lub zachodni uzywany ew obrotówka. Szerokość to 4x40. Budżet to ok 5 kawałów. Natrafiłem w poszukiwaniach na staltecha u006 i awemaka dużego z odkładnicą śrubową, ich cena jest zbliżona około 4000zł. Miał ktoś z tym do czynienia?? A co do obrotówki to chcąc coś konkretnego dorwac to trzeba wydac kilka tysięcy więcej. Za każda odpowiedź z góry dzięki
-
Przez robertwit
Nabyłem Same Taurus 60 w wersji EXPORT. Mój problem polega na tym iż nie wiem do czego służy większość drążków znajdujących się po prawej stronie lewarka biegów. Czy ktoś może posiada taki model i mógłby się podzielić informacjami na ten temat?
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Wałowanie zboża po siewie
Ursus C-355 agregat uprawowy i Ursus C-360 amazone 2.25m