Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma takie pytanko do was planuje założyć tura metal technik i chciałbym jeszcze założyć tuza do forterry czy to można założyć bo gdzieś słyszałem że nie zawsze to pasuje tuz przeszkadza w Zamontowaniu tura. Tuz znalazłem na olx poniżej link https://www.olx.pl/oferta/przedni-tuz-forterra-mocny-3t-c-brutto-f-vat-CID757-IDmm0si.html

Opublikowano

Witam. Posiadam zetora Forterra 125 z Tuzem zuidberg , ale mocowanie jest coś na podobie . też jestem na etapie " czekam na ładowacz " ale ja mam zamówiony z Metal Fach , i z tego co mi powiedzieli że niby ma pasować tylko trzeba dać jakieś dystansy ramy wsporczej przy tuzie .. Okres oczekiwania na ramę wsporczą to ok 6 tyg.. A z ciekawości ile u ciebie kosztuje Metal technik ?

Opublikowano

Ładowacz plus duża łyżka plus paleciak okolo 17 tys. A ten twój tuz to jaka cena? Mi za metalfaha powiedzieli coś około 24 z osprzętem. Ale u mnie tur i tuż będzie wykorzystywany sporadycznie więc wolę coś tanszego

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez andrewk
      Do sprzedania dwa siłowniki jednostronne do ładowacza czołowego 40/60 skok 630mm ( min 870mm, max 1500mm ).

Siłowniki jak nowe, używane niecałe 6 miesięcy - powód sprzedaży jest prosty, wymieniam na wzmocnione.

Możliwość wystawienia na allegro.

Cena 300zł/komplet.

Jak dobrze zagadasz to wysyłka przy wpłacie na konto w cenie

___________________________________________________________________________________________________________
      AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca 

• Przez WojtekWawszczak
      Witam. Wie ktoś gdzie kupię albo kto ma na sprzedaż tura do MF 6270? Ważne aby był sprawny.
    • Przez Krystian6830
      Posiadam tura agromasz ł-104 ma an nietypowe łączenie z osprzętem (ta rurka z góry jest grubsza i krótsza niż w innych turach) http://agrotrader.pl/oferta/same-agro-masz-l-104-ladowacz-tur-do-same-roller-lampo-ID145271.html   .
      Gdzie moge kupic osprzęt pasujacy do niego?
    • Przez nokia01
      Witam wszystkich na forum. Mam problem i mam nadzieję że, mi w tym pomożecie. Zetor forterra  ma ciężko podczas prac z maszynami- brak mocy uciągu. Przebieg około 1700 mtg, nie kopci,zapala bez problemu.
    • Przez Arasowsky
      Witam, pytałem już kiedyś o to, natomiast nic z tym nie robiłem. Wiem, że to wina rozdzielacza, natomiast dobrze by było gdyby ktoś podał co trzeba wymienić w takiej sytuacji.

Im cięższy sprzęt zawieszony na podnośniku, tym szybciej opada na dół.

Najlepiej proszę o podanie numeru części z tego linku: http://agrotrade.home.pl/inkontrahent.php?g=268
      Z góry dzięki za pomoc
  • Dodaj nową pozycję...
v