Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, PawelKtm525 napisał:

nie polecam aby linka szła w kanale gnojowym bo średnio raz w roku wymieniam linkę długość 100m koszt 400 zł

Chyba łatwiej wymienić linę raz do roku jak dymać widły+taczka. 

@JaroLsa koszt łatwy do policzenia :

Reduktor + silnik elektryczny 

Koła linowe 

Maszt przy płycie gnojowej 

Sanki 

Lina 

I do tego robocizna fachowca chyba że sam wszystko zrobisz. 

Opublikowano

Mam 2 takie wyciągi do sprzedania tzn silnik przekładnia maszty za połowę ceny tylko że trzeba by to samemu zdematowac ja sam nie dam rady woj opolskie jak coś to priv a jeszcze wyłączniki krancowe i sterowniki są liny brak i szufli brak

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Sprzedam rozrzutnik obornika prod. Czarna Białostocka. Rocznik 82. Jest praktycznie cały w oryginale, bo od nowości smarowany olejem i burty są bez zarzutu. Jedynie podłogi nie udało się tak zachować, co widać na foto. Samochód na drodze może wyprzedać bez obaw, że go nagle rozrzutnik w rów zepchnie  
      Cena 4700. Trasa Międzyrzec Podl.-Siedlce

• Przez dawid141413
      Witam, potrzebuje opini na temat zagranicznych rozrzutnikow. Interesuje mnie pojemnosc okolo 18m. 
    • Przez piotrek9321
      Witam. Zastanawiam sie nad kupnem bobcata do wypychania obornika od 15 sztuk. Czy poradzi sobie z wypchnieciem go. Korytasz mam na szerokosc 1.8m. Zastanawiam sie jaki model wybrac. Co polecacie. Dziekuje za odp.
    • Przez adam268
      Witam, potrzebuje opini na temat rozrzutnikow Pichon, ponieważ chce kupic i nie wiem jak sie sprawuja
    • Przez kat
      Witam. Rozglądam się nad nowym wyciągiem łańcuchowym. Kiedyś w oborze był zamontowany wyciąg typu lublin. Dobre 15 albo więcej lat temu zdjęty.  Chciał bym założyć w jego miejsce coś podobnego żeby jak naj mniej przerabiać w budynku. Jakie firmy na polskim rynku oferują taki zgarniacz poza Wróblewskim? Najlepiej z montażem. Jakie mogą być przybliżone koszta na pętle 40m + długość wyrzutni?
  • Dodaj nową pozycję...
v