Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz masz...  oczywiście że tak, tylko że całość dostaniesz uszczuploną o 23 % zarówno za bydło jak i ziemię. :P

Opublikowano (edytowane)

Te wnioski z mylna data to pewnie lorawiok robił nie kaligula.. 😁😁😁😁 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Jak można było wysłać z datą 2018 jak wniosek był dostępny z tytułem na rok 2019?

To się kupy nie trzyma.

Przeczytaj na stronie Agencji. Sam nie wiem jak i mi to lotto. :)

Opublikowano

Aż otworzyłem zapisaną kopię i mam datę złożenia 17.04.2019 i w tytule dopłaty na 2019.

Uff....

Nie wiem jak można zrobić na 2018. Chyba tylko błędny formularz wniosku, czyli wina agencji.

Opublikowano

Wyszukaj na stronie Agencji komunikaty tam na głównej stronie w lewym rogu widnieje "WNIOSKI" i pod tym "kampania 2018" i "kampania 2019".

csm_Bez_tytulu_7f69d8578e.png

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie do zagorzałych PiSiaków . Dlaczego kasa się skończyła i nie płacą ani dopłat ani suszowego ? ch*jowa zmiana , czy co ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
6 minut temu, Kaligula napisał:

Wyszukaj na stronie Agencji komunikaty tam na głównej stronie w lewym rogu widnieje "WNIOSKI" i pod tym "kampania 2018" i "kampania 2019".

csm_Bez_tytulu_7f69d8578e.png

Kolego tam masz historię składanych przez ciebie wniosków. Możesz sobie wejść i porównać czy wydrukować.

Opublikowano

Przeczytaj cały komunikat, bo mi się już nie chce tu wstawiać i potem się wypowiec. Nie wyssałem tego z palca.

Opublikowano

Pisze tam tak mniej więcej, obok tego zdjęcia; wnioski wysłane na formularzu z 2018 nie będą traktowane jako skutecznie złożone.

Opublikowano

Analiza składanych dokumentów zapośrednictwem aplikacji eWniosekPlus, wykazała dużą liczbę nowoutworzonych wniosków o przyznanie płatności w statusie ROBOCZE dla kampanii 2018. Należy zwrócić uwagę, aby prawidłowo wybierać rok kampanii przed wypełnieniem wniosku. Powyższa funkcjonalność dostępna jest na bocznym panelu aplikacji eWniosekPlus, po rozwinięciu zakładki WNIOSKI.

Wnioski wypełnione na formularzu kampanii 2018 nie będą traktowane, jako skutecznie złożone na kampanię 2019. W związku z powyższym rolnicy, którzy wyślą wniosek w kampanii 2019 na formularzu 2018 nie otrzymają płatności, o którą wnioskują w ramach kampanii 2019.

Opublikowano
16 minut temu, zetorki12 napisał:

Mam pytanie do zagorzałych PiSiaków . Dlaczego kasa się skończyła i nie płacą ani dopłat ani suszowego ? ch*jowa zmiana , czy co ?

Termin wypłat masz do czerwca przyszłego roku, więc czekaj cierpliwie.    :)

Opublikowano

No wiem . Ale jak tu się cieszyć z dobrej zmiany ? Zmieniła się ?

Ktoś może potwierdzi teraz moje słowa , że to jedna banda , tylko metody dojścia do władzy mają inne ?

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Ktoś może potwierdzi teraz moje słowa , że to jedna banda , tylko metody dojścia do władzy mają inne ?

Potwierdzam 

Opublikowano

Ile wypłacili ? Z za PO paprańców szybciej wypłaty szły . To jakieś jaja z rolników . ASF na cały kraj się rozłazi , największa pomoc w historii w d*pie ciemnej , a te w rządzie myślą o marszałkach seniorach debilach . TWUUUU .

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Ile wypłacili ? Z za PO paprańców szybciej wypłaty szły . To jakieś jaja z rolników . ASF na cały kraj się rozłazi , największa pomoc w historii w d*pie ciemnej , a te w rządzie myślą o marszałkach seniorach debilach . TWUUUU .

Taaa już szły, miałeś zaliczki w Październiku czy Listopadzie

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Za po nie było zaliczek a dopłaty dostawałem marzec-czerwiec. Z asf to trzeba było 8 lat temu zacząć walczyć.  Nie nie jestem pisior, to obiektywna ocena sytuacji.

Opublikowano
zetorki12 napisał:

3 lata temu nikt by o tej porze nie wspomniał nawet o dopłatach. A teraz każdy psioczy jaka to władza zła, że jeszcze zaliczek nie wypłaca. czekaj jeden z drugim cierpliwie. od 1 grudnia zaczną wypłacać (być może) pełne stawki. A jak nie to do czerwca Na pewno zdążą. czy faktycznie gospodarzenie opiera się tylko na doplatach? to jest wasze być albo nie być? sorki, zetorki12 tonie osobista wycieczka do Ciebie. wybacz, że napisałem to cytując twój wpis.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Thomas2135 napisał:

😂🐏

Widziałeś kursywę, czy już ci się oczy popsuły od tego "doradzania"?. :P

Edytowane przez Gość