Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z hamulcami  w swoim Fendt farmer 311 lsa.

Hamulce odpowietrzone, gdy wcisne pedał hamulca lewy to lewe koło hamuje 

Gdy wcisne pedał hamulca prawy też hamuje 

Natomiast gdy połącze oba ,lewy i prawy to pedał przy wciśnięciu wpada w podłogę i nie hamuje ,wycieków brak.

Za pomoc wielkie dzięki 😃

IMG_20170814_141440947_HDR.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Yogi235
      Witam wszystkich i proszę o pomoc ,posiadam mf 255 z 90r i mam dziwny problem z hamulcami, są bardzo ostre tzn przy hamowaniu naciskając pedał do połowy nic się nie dzieje ,dalej do spodu koła odrazu stają  w miejscu ,nie ma normalnego hamowania że  ciągnik będzie zwalniał po lekkim naciśnięciu hamulca a dopiero po mocnym wciśnięciu stawał w miejscu. Proszę o podpowiedzi i porady w naprawie pozdrawiam. Dodam jeszcze że  nie mogłem znaleźć podobnego tematu z rozwiązaniem .
    • Przez Traktorzysta_25
      Witam, czy ma ktoś może instrukcję do ciągnika Fendt 722 Vario Profi Plus z 2012 roku? Mam problem z obsługą przedniego podnośnika. Pozdrawiam
    • Przez Dominik4321
      Witam mam fendta 920 vario 2002r. i mam problem z terminalem. Jest cały czas ciemny i gdy próbuje go ściemniać to nie widać różnicy a gdy jest jasność na 100% to też jest ciemny. Oczywiście widać coś tylko gdy jest słońce to nic nie widać. Proszę o pomoc.
    • Przez Holuzniak
      Witam .Od jakiegoś czasu pojawił się następujący problem w moim MF 6190 a mianowicie po wciśnięciu pedalu hamulca lekko opada na dół i dopiero przed samym końcem zaczynają działać hamulce ,dodam że dzieje się tak też z dźwignią od hamulca ręcznego. W ostatnim czasie nic nie było w ciągniku reperowane ani też wymieniane olej itp a  problem się pojawił. Co może być przyczyną tego stanu?
    • Przez Rybson5
      Witam wszystkich!
      Drodzy forumowicze potrzebuje pomocy. 
      Podczas wymiany uszczelki pod głowicą okazało się że gniazda płynu w kolektorze są wyżarte i kolektor nie nadaje się do ponownego zamontowania. Może ktoś z Was spotkał się z podobnym przypadkiem i doradzi co w takiej sytucji zrobić? Myślałem o nalaniu wżerwów tigiem ale nie wiadomo co to jest za stop metalu i jak będzie reagować.. Bardzo ciężko znaleźć coś używanego na rynku a cena nowego to 6500 zł... 

• Dodaj nową pozycję...
v