Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
39 minut temu, subiektywny napisał:

zakupiłem dziś zbiornik 1500 l wiec trzeba go uzupełnić, gdzie polecicie mi kupić sprawdzony ON okolice Łukowa woj. lubelskie, w Stoczku Łuk. średnio 4,90/l już z rabatem

Zamówiłem dzis 1000l.olbenz .4.80 zł .Petrodom tak samo.

Opublikowano
2 godziny temu, subiektywny napisał:

zakupiłem dziś zbiornik 1500 l wiec trzeba go uzupełnić, gdzie polecicie mi kupić sprawdzony ON okolice Łukowa woj. lubelskie, w Stoczku Łuk. średnio 4,90/l już z rabatem

Ile dałeś brutto za zbiornik

Opublikowano
Dnia 25.02.2019 o 09:01, Agrest napisał:

Słyszeliście coś o podwyżce w tym tygodniu, bo nie wiem czy kupować.

Byłem na stacji i wziąłem 100l po 4,87 B0 i nie wiem czy nie brać mauzera i jechać po więcej. 

Poszło ok 10gr

Na dziś 4.77 przy 1500l B0

Opublikowano

To i tak masz dobrą cenę.

Ogólnie obserwując huśtawkę cenową to uważam że zakup zbiornika w moim wypadku jest nieuzasadniony ekonomicznie. 

Opublikowano
21 godzin temu, malorolny121 napisał:

5100 za 1500l a 2500l dalem 5700zl. To chyba lepiej wiekszy.

Dlatego kupiłem 1500 l aby w ciągu 1 roku w moim przypadku go 2-3 razy uzupełnić i ta ilość już mi wystarczy. Mogłem zakupić 2500 l koszt jego był 900 zł droższy (niewielka różnica) a biorąc pod uwagę wachania cen pomyślałem że mogę go te 2-3 razy uzupełnić w różnych odstępach czasowych przy w miarę dobrej cenie a tak ...

Opublikowano

Powyżej 2500 dozór dlatego prawie wszyscy biorą 2500 choć mieści sie w nie troche więcej. Myśle że przy tej cenie warto większy.Ja na ogół zamawiam 1000 litrów co miesiąc dwa a jak potrzebuje vat, albo cena wydaje się korzystna zawsze można pod korek zamówić. Tak zrobiłem w grudniu i do dziś mam zapas. Ale widze ceny nadal dość dobre i trzeba by się rozejrzeć i z 1000 zamówić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v