Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Roki212 napisał:

No a jeszcze jak kupowało się na przełomie grudzień/styczeń po 4,80 mowa o mniejszych ilościach nie hurtowych to byli tacy co krzyczeli że po co brać bo najgorsza pora że będzie taniej. No i jest xD

2 minuty temu, Uziu92 napisał:

z 5,23 na 5,09 

rok wyborczy, do jesieni będzie szło do dołu

ciekawe wypowiedzi😓

Opublikowano

tak zawsze jest, jezeli cena baryłki i dolara bardzo sie nie zmieni to mają duże pole do popisu bo mogą spokojnie 1zł na litrze zejść. A co do ceny u mnie w miescie to zawsze było drożej o co najmniej  20 groszy jak w innych miejscach.

Opublikowano
soltys48 napisał:

3 minuty temu, read napisał:

napisz proszę czy kupujesz z hurtowni ? a transport z Polski ile za km itd.? czy idzie to na NIP europejski ? faktura jest przedpłacona ? czy akcyza się należy od tego ? 😉

Jak mogłeś zacytować wypowiedź której nie napisałem?

chciałem wrócić myślą kilka stron wcześniej gdy o to pytałem i chciałem Cię przywołać do tematu przepraszam za utrudnienie w komunikacji

Opublikowano
10 godzin temu, soltys48 napisał:

to,ze powinieneś lać w zbiorniki do tego przystosowane

Byłem przekonany że KAS łapie tych przedsiebiorców którzy zapomnieli podzielić się z fiskusem a sprawy techniczne to nie ich działka

Opublikowano (edytowane)

cena paliw w składach naftobaz  jest ceną notowaną na holenderskiej giełdzie i to ta giełda wyznacza ceny od której mogą być wieksze lub miejsze rabaty w naftobazach dla detalistów . cena podstawa + podatki poszczególnych panstw

9 godzin temu, read napisał:

to pewnie i jakość lepsza ?

tak jak wszystko co polskie jest gorsze od zachodniego my tylko lepszą wołowine produkujemy , ogólnie w polsce tylko polski rolnik produkuje lepiej od zachodniego rolnika a cały przemysł polski to badziewie .        to sarkazm !

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Nie przesadzaj paliwo ma normę i ja spełnia, niczym nie odbiega od tego z DE

16 minut temu, wiesiek63zmc napisał:

Byłem przekonany że KAS łapie tych przedsiebiorców którzy zapomnieli podzielić się z fiskusem a sprawy techniczne to nie ich działka

Oni teraz wszystkiego się czepiają 

• Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano

Zrobiłem dziś rekonesans i o ile przed nowym rokiem dostawcy paliwa jeszcze wleli do mauzera czy beczki  tak w tej chwili   bledną na samo pytanie czy wleją ,choć trudno im się dziwić każdy dba o swój interes

Opublikowano
9 godzin temu, wiesiek63zmc napisał:

Zrobiłem dziś rekonesans i o ile przed nowym rokiem dostawcy paliwa jeszcze wleli do mauzera czy beczki  tak w tej chwili   bledną na samo pytanie czy wleją ,choć trudno im się dziwić każdy dba o swój interes

W jednej z firm zapytałem o cenę ON a on się pyta czy mam zbiornik? Ja mówię że nie to on na to że nie pohandlujemy i nie poda ceny. Wczoraj przywieziony ON z PETROL. Potem pojechał do sąsiada który nie ma zbiornika to kierowca mówił że jak podpisze jakieś oświadczenie to bez problemu zalewa w co gospodarz chce.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

mariusz, jak kiedys bedziesz zamawial to dawaj znac to razem zamowimy wiecej i bedzie taniej.

Tylko pewnie nie jesteśmy sąsiadami, więc nie wiem czy coś spuszczą, 

chciałem 600 litrów ale mówiła że co najmniej 1000 litrów muszę zamówić bo teraz mają mało zamówień a cena z kosmosu, a te 1000 litrów starczy mi do żniw jak nie do jesieni :p

Opublikowano

Słyszeliście coś o podwyżce w tym tygodniu, bo nie wiem czy kupować.

Byłem na stacji i wziąłem 100l po 4,87 B0 i nie wiem czy nie brać mauzera i jechać po więcej. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v