Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Wiem wiem Indianie przyjachali cyrograf krwią podpisali  i Biernacki  kontrakt musi wypełnić. 

p.s to ze on tyle proponuje to nie znaczy ze ta sumę zapłaci. Biernacki to kutwa on własną matkę by arabą sprzedał a tu za HF płaci 7,2 i to netto jakoś w nawrócenie tego Pan nie wierzę.

Edytowane przez kanalia36
Opublikowano
15 minut temu, Mikruss napisał:

kanalia napisal bym Ci dlaczego biernacki wali taka cene teraz ale stwierdzilem ze posmiac sie jest z czego dzieki takim postom wiec badz w niewiedzy.

To niech gotówką płaci, albo przedpłata na konto. Po co tak cenę podnosić?!? Filantrop czy co?  On po prostu bardzo bardzo długo przetrzyma te pieniądze, albo... 

Ponawiam pytanie... Komu zalega z kasą a kto dostał terminowo, nie wierzę że jedyny AB z nim handluje... 

Opublikowano
22 minuty temu, Berthold napisał:

To niech gotówką płaci, albo przedpłata na konto. Po co tak cenę podnosić?!? Filantrop czy co?  On po prostu bardzo bardzo długo przetrzyma te pieniądze, albo... 

Ponawiam pytanie... Komu zalega z kasą a kto dostał terminowo, nie wierzę że jedyny AB z nim handluje... 

Panie Berhold tak zapytam sprzedawałeś kiedyś Biernackiemu?

Opublikowano
Dnia 17.10.2019 o 19:19, ACoCieTo napisał:

Koledzy  zmieńcie coś w swoim życiu ja tak długo się wahałem  jestem teraz za granicą i byka zarobię w dwa tygodnie pozdrawiam dodam jeszcze 8godz.i sob.i niedz wolne 

Co robisz za granicą, gdzie pracujesz, Niemcy? 

Opublikowano
57 minut temu, kanalia36 napisał:

MODERATOR JACENTY  PROSZĘ ZAPISAĆ TEN POST!!!!!!!!!!!!

ab23 nie bedziesz miał nic przeciw jak twoje słowa przypomne Ci jak zaczniesz pisać" j**any Biernacki mnie wydymał już 3 miesiąc nie płaci".

ab23 ja znam ludzi co dokładnie tak samo pisali o Wleński- Pięta nawet widze na fb go wychwalali:D

moim zdaniem Biernacki szykuje się do upadłości układowej  dlatego tak wspaniałe ceny daje.

Plaga jakaś czy co ?  Dziś dochodzą mnie słuchy że duży pośrednik na P też może mieć problem.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, ab23 napisał:

Pewnie nie bo kolega jest w ciągłej opozycji

Aż za dużo razy... 

Ale mam wrażenie że chyba niepotrzebnie się ścieram, większości wystarczy głupi żarcik parę smieszków jakaś emotka i zadowoleni, ot całe forum, filozoficzno pieprzologiczne... 

Ludzie... Tak drastyczne zwyżka ceny ma sens kiedy się szuka towaru a nie ma się kasy... 

Edytowane przez Berthold
  • Like 2
Opublikowano
4 godziny temu, Berthold napisał:

Nie chce nikogo urazić zmieniając temat ale mam z wczoraj wieczór ofertę od Biernackiego 7,20 za Hfa bez oglądania, oczywiście termin... 😁

Jaka mają średnią wagę ?

Jałówka 400 kg rasa mm ,jaką można  średnią cenę uzyskać za kilogram ?

Opublikowano
37 minut temu, JarekBazydlo napisał:

AdamRo uważaj bo i na Ciebie przyjdzie pora:) Oczywiście żarcik:)

Mnie nic nie ruszy ; )

34 minuty temu, hobbysta82 napisał:

Potrzebuje opinii o ZM RAKÓW (łódzkie). Zna ktoś ten zakład?

Ok.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hobbysta82 napisał:

Potrzebuje opinii o ZM RAKÓW (łódzkie). Zna ktoś ten zakład?

Kolego znam dobrze ,waga jak najbardziej ok ,kasa zawsze na czas Ale żeby nie było tak różowo 😏 cenowo za byka nie pozwalają ,no może za O klase nie tak źle Ale U słabo  . A i nie biorą na wbc 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dzięki Ursus932. Wbc mnie nie interesuje. Jak nie oszukują na wadze to nie spodziewam się 8-9 złoty za kg. Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie. Mam stado tylko 16 sztuk (mieszańce MM). Biorą od takich małych?

Opublikowano
7 minut temu, hobbysta82 napisał:

Dzięki Ursus932. Wbc mnie nie interesuje. Jak nie oszukują na wadze to nie spodziewam się 8-9 złoty za kg. Mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie. Mam stado tylko 16 sztuk (mieszańce MM). Biorą od takich małych?

Biorą ,nawet po jednego przyjadą 😏 tylko nie wiem jak z terminem odbioru bo ostatnio trza było trochę czekać

Opublikowano
16 minut temu, hobbysta82 napisał:

Skąd jesteś kolego ? Daj na priv.

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

cenowo za byka nie pozwalają ,no może za O klase nie tak źle Ale U słabo  . A i nie biorą na wbc 

Masło maślane. To jak klasyfikują, jak nie biorą na wbc?.

Opublikowano

4 godziny temu, Berthold napisał:

Aż za dużo razy... 

Ale mam wrażenie że chyba niepotrzebnie się ścieram, większości wystarczy głupi żarcik parę smieszków jakaś emotka i zadowoleni, ot całe forum, filozoficzno pieprzologiczne... 

Ludzie... Tak drastyczne zwyżka ceny ma sens kiedy się szuka towaru a nie ma się kasy... 

BM Kobylin był w tygodniu za bykami 6,50 kasa od razu  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v