Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Masz rację. Jak nic nie masz na siebie to i rezygnować nie masz z czego.

Opublikowano
8 godzin temu, Thomas2135 napisał:

Masz rację. Jak nic nie masz na siebie to i rezygnować nie masz z czego.

Bez różnicy czy moje czy nie ;) po pierwsze on też by nie zrezygnował bo na roślinnej to gospodarstwo poszło by z torbami a po drugie nie odpuścił bym jak by chciał zlikwidować 👍 już pare rzeczy nie odpuściłem i są ;)

Opublikowano

ludziska za chwilę nowy rok ,więc dla hodowców rogatego ale i bezrożnego dziadostwa wszystkiego najlepszego ,dużych przyrostów i wysokiej ceny w nowy roku 😊 .jakby co to handlarzom nie składam życzeń 😎

Opublikowano

jeszcze jedna taka mała prośba ,nie długo nowy temat więc może byśmy zaczęli pisać tylko o cenach A nasze smutki i ostrzejsze dyskusje przenieśli do tematu "luźne rozmowy producentów wołowiny "😏

gringo ja nie pije 😎

Opublikowano

Naprawdę ktoś oprócz Jarusia myślał, że ja i ozzborn to jedno konto 😂

Opublikowano (edytowane)

kurde ludzie   ale mnie łeb nawala dziś!!!! a tu sylwester .

Ozborn rebelia rośnie w siłe  !!!!!!!!

Ludzia to sie oczy dopiero zaczną otwierać  jak karma się skończy i nowa szusza będzie.

Edytowane przez kanalia36
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, kanalia36 napisał:

Ludzia to sie oczy dopiero zaczną otwierać  jak karma się skończy i nowa szusza będzie.

nowa perspektywa finansowa też może byc ciekawa za PiS- u :D zeby sie nie okazało że 500 plus bedzie do hektara i to bedzie wielki sukces :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał:

Pomyśl jak Ci jutro będzie dobrze, ominie Cie międzynarodowy dzień spowiedzi do muszli klozetowej ;)

Kallina 86 szukam swojej księżniczki Leia rozumiem ze składasz swoje podanie????:D

Opublikowano (edytowane)

a to co masz 2 metry ? :ph34r:

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał:

Nie mam szans. Trzeba byłoby mnie skrócić o jakieś 20 cm. I jeszcze jeden problem. Nie jestem fikcyjna ;)

To bedziesz polską księżniczką   a ja lubie wysokie:D 

Opublikowano

Hmm... wędkarz :P? Księżniczka ma podobno 1,55 ;)

Przed chwilą, bobienko napisał:

Kanalia ma za cienki miecz świetlny🤣bez urazy😁

Uwierzę na słowo i nie będę dopytywała czy sprawdzałeś :P

• Haha 1
Opublikowano

Kalina byle bys była 25-30 kg lżejsza odemnie  to bedzie gites)))))

Opublikowano
bobienko napisał:

Kanalia ma za cienki miecz świetlny🤣bez urazy😁

chyba już sylwestra zacząłeś 😃albo nie skończyłeś jeszcze świąt😎

Opublikowano

Mysz pod stogiem się nie zadusi to i kanalia się nie zadusisz🤣

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

chyba już sylwestra zacząłeś 😃albo nie skończyłeś jeszcze świąt😎

Wczoraj zaczęte 🤣na 19tą picie kulturalne w garniturach czyli coś czego nie lubię😉

Opublikowano
2 minuty temu, bobienko napisał:

na 19tą picie kulturalne w garniturach czyli coś czego nie lubię😉

janusz.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v