Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, radekz200 napisał:

Ostatni na ten rok 😛 tyle co ja opasow hoduje to nie martw się Europy nie zaleje wołowina 

Ja też na razie wiele nie trzymam, na ten rok jest koło 30 szt do odstawy tzn niecałe 20 już pojechało

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano
Dnia 31.05.2019 o 12:04, kanalia36 napisał:

Proszę Pana bo konto dopiero założyłem  ale forum czytam od około roku zeby się zorientować w cenach w Polsce. 

Tyran, chłopcze, zamach stanu chciałeś przeprowadzić i spierdoliłeś jak szczur... Już prokurator ma namiary, tak że spoko loko hehe.

Opublikowano

W tej chwili są przesłuchiwani świadkowie, na podstawie ich zeznań postawione zostaną zarzuty... tak że czekać spokojnie, na razie.

Paragraf; jakiś   Ustęp; któryś KK przeciw wykroczeniom porządku publicznego.

• Haha 1
Opublikowano

7,5 brutto powinieneś na dobrej ubojni wyrwać,byk tragedia ubojnie próbują się nachapac naszym kosztem już cena jak za krowy konkretne a byk powyżej 30 Miechów nawet złotówkę taniej

Opublikowano

sztuki z zakupu nie mam swoich cieląt   siwa we wrześniu 2 lata,czarna w październiku a ta z biala glowa w maju miała 2lata kupiona odchowana wiec z wiekiem roznie może być papier wszystko przyjmie

Opublikowano

Napisałem prawdę.

Przemysław Kuźnicki  jest skazany prawomocnymi wyrokami karnymi  i do wiezienia trafić nie może  bo daje zaświadczenia od psychiatry i kradnie dalej

A Krzysztof i Emilia Waleńscy pełne dane jakie podałem dostępne w KRS  i CEiGD -dane jawne.

Wiec podawaj sobie co chcesz i gdzie chcesz.

Podaje link do artykułu gdzie sobie można poczytać więcej strona 5 i 6

http://wiescirolnicze.pl/media/pliki/66/21/662106aada7f3ffaeec0627c682f7332.pdf

Opublikowano

w Polsce prawo jest ku....skie, można ludzi okraść ,oszukać a potem wystarczy co jakiś czas deklarować chęć oddania pieniędzy nie oddając niczego i pozostawać bezkarnym i kraść dalej😡

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, kanalia36 napisał:

Napisałem prawdę.

Przemysław Kuźnicki  jest skazany prawomocnymi wyrokami karnymi  i do wiezienia trafić nie może  bo daje zaświadczenia od psychiatry i kradnie dalej

A Krzysztof i Emilia Waleńscy pełne dane jakie podałem dostępne w KRS  i CEiGD -dane jawne.

Wiec podawaj sobie co chcesz i gdzie chcesz.

Podaje link do artykułu gdzie sobie można poczytać więcej strona 5 i 6

http://wiescirolnicze.pl/media/pliki/66/21/662106aada7f3ffaeec0627c682f7332.pdf

Normalnie wyprawa do lasu ze szpadelkiem i narazie😂.

polskie prawo od zawsze wspiera bandziorów i oszustów, najpierw ub, sb, a teraz takie ludzie bo oszukają innych i maja czym sie podzielić.

Opublikowano
11 godzin temu, kanalia36 napisał:

Napisałem prawdę

Tyran, tu nie chodzi o Kuźnickiego, czy Waleńskich, tylko o to co napisałeś zanim usunąłeś konto. Poświęciłeś cały dorobek na AF, żeby dać upust swoim emocjom, po co ?... jak mawiał Nikoś Dyzma; "Terkowski ch*j, ale sałatki szkoda"

Opublikowano

załadowane dziś 9szt mm i 2 szt hf wiek 20 msc średnio 808kg brutto wszystkie po 7 netto minus 6 % . slaby wynik finansowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v