Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

Dziś z poślizgiem otrzymałem kasę, ale jeszcze raz ostrzegam wszystkich przed państwem Podyma z Łódzkiego

To masz farta że odzyskałeś. Chociaż nie ukrywam że byłeś obe....ny :) . Ja też bym był. Wniosek z tego płynie że nie ma co patrzeć tylko na cenę ale też na pewność uzyskania kasy.

• Like 1
Opublikowano

Ktoś tu pisał że oddał do Wyszyńskich, lub Luniewskich, rozliczali się na żywa wagę, pytanie tylko do kogo,bo nie pamiętam ? Cofnalem się do strony 40stej i jeszcze za mało,lub przeoczyłem.  Dzięki za pomoc.

Opublikowano
52 minuty temu, wiko napisał:

Ktoś tu pisał że oddał do Wyszyńskich, lub Luniewskich, rozliczali się na żywa wagę, pytanie tylko do kogo,bo nie pamiętam ? Cofnalem się do strony 40stej i jeszcze za mało,lub przeoczyłem.  Dzięki za pomoc.

karolr2 do łuniewskich

Opublikowano (edytowane)

z Biernackimi może być coś nie tak bo jakiś potężny klient z Turcji sie podobno miesiąc temu im wycofał. Wiem ze jakiemuś rolnikowi  co oddaje im 500 sztuk rocznie za SM zaproponował przedstawiciel 7 zł netto i powiedział ze wiecej  na teraz nie da  bo nie sprzeda miesa i albo niech narazie czeka albo sprzeda komus innemu. 

zaznaczam ze są to dość wiarygodne ale jednak plotki

Edytowane przez tyran3
Opublikowano
7 godzin temu, TelefonyRadom napisał:

Byki do 30 msc: 13.20- O klasa 13.60- R klasa 14.00 U klasa. Jałówki: 13.00 - 0 klasa 13.80- R klasa 14.00-U klasa Krowa: 11.20- O klasa 11.40- R klasa kasa 14 dni VAT / rr 518912851 zainteresowani

Ozzborn jakos na klasie U spadków nie widac jedynie plus 20gr na ten tydzien bajkopisarzu.

Opublikowano

I co? Ktoś ma wam dwóm wierzyć? Bajkopisarz i naganiacz. 

Opublikowano

Niby czego zazdroszczę? Ch..j mnie te wasze byki obchodzą, bo ich nie sprzedaję. Poklpcie się obaj po jajkach i piszcie sobie dalej. Nikt już wam w żadne słowo nie uwierzy. Jeszcze te ściemy, że bydło od Waleńskiego do Osi jedzie czy jeszcze gdzieś. Walić to możecie siebie nawzajem, ale mądrzejszych nie oszukacie.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Thomas2135 napisał:

Niby czego zazdroszczę? Ch..j mnie te wasze byki obchodzą, bo ich nie sprzedaję. Poklpcie się obaj po jajkach i piszcie sobie dalej. Nikt już wam w żadne słowo nie uwierzy. Jeszcze te ściemy, że bydło od Waleńskiego do Osi jedzie czy jeszcze gdzieś. Walić to możecie siebie nawzajem, ale mądrzejszych nie oszukacie.

Kółko sołtysa hahaha...

Edytowane przez JarekBazydlo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v