Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam . Mam prośbę jeśli ktoś chciałby mi pomóc będę bardzo wdzięczna :)

Z racji , że nigdzie nie mogę znaleźć osobnych drzwi do cyklopa postanowiłam , że zrobię własne , aczkolwiek nie mam wymiarów drzwi , czy ktoś chętny pomóc? :) Drzwi do starego cyklopa polskiego t214  jak na zdjęciu .

cyklop.jpg

Opublikowano

Nie prościej wziąć wymiary z istniejącego otworu drzwiowego, jaki masz w kabinie? To, że ktoś wymierzy u siebie, niekoniecznie oznacza że u Ciebie będą pasować, szczególnie że tego typu kabiny jak na zdjęciu jeszcze nie widziałem- widziałem dwa inne typy, niepodobne do tej

Opublikowano (edytowane)

Masz racje co do drzwi , bardziej chodzi tu o wymiary/lokalizacje okna i czy są w drzwiach jakieś mechanizmy np. zamki czy coś od wewnętrznej strony 

Edytowane przez Magdalenax

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez KAROL0905
      Zastanawiam się nad zakupem beczki ok 5-6 tyś l i nie wiem którą firmę wybrać?????????? Ceny są podobne i nie wiem co robić poradźcie i piszcie posty!?!?!?!
      Połączone (Joskin vs Meprozet)
    • Przez sznajdik
      mam pytanie odnośnie szyby w drzwiach w mf 3060 dokładnie chodzi o to że mi wypadła bo puściła ta część gumowa która służyła jako zawias i nie mam pojęcia czym ją wkleić żeby działało na tej samej zasadzie kolega lakiernik samochodowy robił różne doświadczenia z klejami, silikonami itp. i nic. m Może ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać?
    • Przez xyz2341
      Czy ktoś z Państwa słyszał o ociepleniu drzwi do obory watą szklaną? Czy ten materiał nadaje sie do pomieszczenia gdzie bedą zwierzęta?
    • Przez nowakgti
      Witam udało mi się zakupić ładowacz czołowy tur 5 do Ursusa 902 tylko jest mały problem nie mogę dostać siłownik głównego może ktoś takie coś posiada albo doradzi gdzie kupić? Dziękuję za pomoc
    • Przez JankoGD
      Witam , mam problem z cyklopem , mianowicie jest to nowy nabytek 86rok (nowy typ siłownik u góry) , cyklop nie chce podnieść łap , opuszcza normalnie , wszystko inne działa ok , a jak chce podnieść łapy to pompa wyje , aż rurki drżą ale siłowniki łap nie reaguja , tak już go kupiłem , i to teraz przy mrozie ok -10 , właściciel twierdzi że wszystko działało i coś teraz zamarzło, czy to możliwe? nigdzie nie ma takiego tematu  , ktoś coś podpowie?
  • Dodaj nową pozycję...
v