Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze można sprawdzić dopasowanie opon przód i tył . Przy załączonym napędzie jeśli mamy inne rozmiary kół (opon) po dłuższym czasie eksploatacji może również ukręcić wałek ataku.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez pablo21
      A wiec mam taki problem w moim MF 3080 ze zawiasy w dzwiach czy tam te tulejki plastikowe co tam sa juz sie wyrobiły i drzwi sie opusciły troche i zamykaja sie tylko na pierwszy zabek w zamku i to do tego z trudnoscia ale nie wiem jak wybic te swoznie które sa w zawiasach? Moze ktos juz to robił w swoim MF albo wie jak to zrobic bo ja probowałem i nie mam pojecia jak sie za to zabrac wogole ani w jedna ani w druga strone nie chce to wyjsc. A i jak potem to sie wybije to co z tym zrobic? Dotoczyc nowe swoznie i tulejki do nich zeby drzwi chodziły dobrze jak nowe? Bede wdzieczny za pomoc jakakolwiek. Moze problem wydaje sie smieszny ale w codziennym uzytkowaniu to przeszkadza.
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam!
      Zastanawiam się nad kupnem Bizona rekord Z058/1 z 1995roku.
      Kombajn jest na mniejszej chłodnicy.
      I zastanawia mnie jeszcze jakie zmiany nastąpiły w rekordzie po 2000 roku, bo na razie wiem, że do wyposażenia doszedł dżojstik i kombajn ma ładniejszą estetykę.
      Dodaje zdjęcia kombajnu:

• Przez Maniek1Excalibur
      Witam.

Czy ktoś może się orientuje czy w okolicach Rybnika (woj. śląskie) są jakieś firmy, warsztaty prywatne, gdzie regenerują zawieszenia przednia w traktorach? Dokładnie chodzi mi o usuwaniu luzów w zwrotnicach i sworzniu osi. Jeśli ktoś zna i może powiedzieć ile takie coś kosztuje prosze o odpowiedź.
    • Przez fxj3
      Witam. Czy orientuje się ktoś może, gdzie w województwie łódzkim (najlepiej powiat Bełchatowski/Wieluński) można zregenerowac przekładnię bezstopniową z Bizona Rekorda?
    • Przez ferguson235
      Co sadzicie o takim czyms ? :huh:
      http://www.youtube.com/watch?v=TeClNwc2vlM
  • Dodaj nową pozycję...
v