Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
NH T7.270
Opublikowano

a ja myśle że właśnie nie pójdą. Dilerzy będą biedować ale ani zł nie popuszczą. Coraz bardziej się o tym przekonuję po moich lokalnych dilerach. Maszyny stoją już kupe czasu a z nimi ceny. Jak się o coś pytam to znany tekst " cena na razie taka ale nie wiadomo co będzie jutro " albo " "od nowego miesiąca idą podwyżki". Kasy nie mają ale nic nie obniżą cen

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez FOX2
      Witam serdecznie,

Na portalu Vimeo znalazłem ciekawy filmik, stworzony przez ekipę Agromachiny z kanału TVN Turbo. Jest to ósmy odcinek, drugiego sezonu agromachiny.
      Między 6:18 a 16:35 prowadzący testują i porównują dwa ciągniki New Holland posiadające różne systemy ograniczające emisję spalin.

Testy miały na celu porównać ogólne charakterystyki silników, maksymalne moce i momenty obrotowe, zużycia paliwa oraz odpalenie, przy -14 st. C, ciągnika wyposażonego w system SCR.

Link do video --> www.vimeo.com/31774343

Mam nadzieję, że się spodoba.
      Miłego oglądania

Pozdrawiam,
      Darek
    • Przez Aightx
      Witam, 
      Chciałbym, aby ktoś z Was podesłał mi zdj z książki jak odbywa się kalibracja układu sterowania w t7.270 auto command. 
    • Przez bartone47
      Witam 
      Chciałbym zapytać, jak odpowietrzyć hamulce w Massey Ferguson 6455 Dyna 6. 

• Dodaj nową pozycję...
v