-
Podobna zawartość
-
Przez pablo21
Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)
Od kiedy to się pisze pąpa?
-
Przez Gustawek
Siemanko. Cyrki z moją Renią. Po wymianie olejów i uszczelnieniu kilku miejsc sylikonem podnośnik dziwnie się zachowuje. Po uruchomieniu ciągnika podnośnik idzie na maksa do góry i pompa jakby dalej ciśnie. W 4-5h na wyłączonym ramiona opadną powoli. Zaznaczę że druga dźwignia od podnośnika jest przyblokowana (ta z numeracją). Ktoś zaradzi?
-
Przez patryk90
Witam. Problem z podnośniki em, na pusto podnosi po podpięcie maszyny nie chce ruszyć jej do góry. Co może być?
-
Przez MfKrystian
Witam ostatnio z dnia na dzień przestał mi działać w Mf 3080 Wom jak wlączam wogóle nie reaguje nie drgnie nawet Kontrolka od womu się nie paliła a nawet jak się nie paliła to i tak mi działał I jakoś dziwnym trafem przestał działać
-
Przez rex15
JD 7710. Mam problem z przełącznikiem od kierunkowskazów/świateł długich/klaksonu, działają mi tylko kierunkowskazy. Klakson sprawdzony na krótko i działa, wiec to wina tego przełącznika. Bardzo cięzko dobrać sie do tego mechanizmu, gdyż nie da sie zdjąc kierownicy(chyba). Jak ktoś to przerabiał to prosze o porady.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 698 wycie
Lamborghini 874-90