-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz12345
Witam, zastanawiam się nad zakupem przenośnika pionowego o wysokości 8 m do załadunku silosów zbożowych. Dozamech ma w ofercie taką żmijkę z silnikiem 3 kw, średnicy 150 mm i wydajności 12-14 t/h. Czy ktoś posiada taką żmijkę? Jaka jest jej prawdziwa wydajność? Biorę też pod uwagę dmuchawy, ale ich zapotrzebowanie na moc jest większe i cena również. Co polecacie?
-
Przez DAMIAN8
czy ma ktoś namiary na sklep z częściami do ursusa który wysyła części potrzebna mi jest obudowa podłogi jak w linku tylko jeszcze do tego drugom część http://archiwumallegro.pl/ursus_4512451453125314-1429042711.html
-
Przez Damiano604
Witam, mam do sprzednia kilka zbędnych częsci od Zetora 6711, wersja bez kabiny ale z pewnościa pasują do 4011 lub C-360 itp...Podana cena dotyczy całośći. Mogę sprzedawać pojedynczo. Pozdrawiam! Jak coś to dzwoń :-) 726467505
tutaj fotki: http://olx.pl/oferta/blachy-podlogowe-podloga-mocowania-zetor-6711-4011-ursus-c-360-CID757-ID8spI7.html
-
Przez johenek
Witam
Mam problem z prasą RP220 z sterownikiem Balercontrol III, mianowicie nie można podnieść podbieraka ani podłogi. Zaraz po sprowadzeniu także to nie działało ale po kilkukrotnych próbach zaczęło wszystko działać. Sprasowałem nią około 100 balotów i nic się nie działo, po sezonie prasa została wyczyszczona i postawiona pod chmurką(niestety właściciel sprzętu nie ma wiat na maszyny) i wszystko do końca działało tak jak powinno. Ostatnio przyjechał klient obejrzeć tą prasę a tu lipa bo opuścić się dało ale podnieść niestety już nie mimo podczepienia ciągnika o dużej wydajności hydrauliki. Po włączeniu hydrauliki w ciągniku puchną aż węże ale nie działa ani podłoga ani podbierak Gdy odkręciłem węża od siłownika od podłogi i włączyłem podnoszenie to zwęża ledwo co leciał olej. Sprawdziłem i wyczyściłem styki przy elektrozaworach przy rozdzielaczu ale nic nie pomogło
Tak mi się jeszcze przypomniało że jak włączę podnoszenie podłogi to podłoga delikatnie się podniesie około 2cm i dalej nie idzie
PS: Może ja źle podłączam węże, bo konserwuje i naprawiam około 40 pras w okolicy i mogło mi się już coś pomieszać.
-
Przez baoo
Witam... czy ktoś posiada lub wie kto może mieć podłogę ursusa 1014 itp. Bo mi trochę pogniła i szykuję sie wymiana. Chodzi mi o sam środek. Na dołączonym zdjęciu pod nr 1.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Silos Agros
D 35M -Sprzedam