Jaki rozdzielacz wybrać?
-
Podobna zawartość
-
Przez MaksymilianStefański
Siał może ktoś z państwa odmiany kukurydzy marki Pioneer: P8400, P8821, P8329, P8500, P8816? Na jakim poziomie plonowały w tym roku, na jakich glebach się sprawdziły?
-
Przez mlodykom1
Witam wszystkich. Wiem że temat już nie raz był poruszany ale wiem też że przybywa użytkowników tych maszyn i dlatego pytam jaki waszym zdaniem byłby dobry rozrzutnik? Na uwadze mam takie firmy jak Alima, Dafagro, Pronar czy też Ursus. Miałem 3 lata temu na testach Alime wrażenia pozytywne. Ciągnik o mocy 110 km myślałem o rozrzutce 9-10 ton. Waszym zdaniem lepszy jest rozrzutnik na jednej osi(na dużych kołach), czy na tandemie? Z góry dziękuje za wypowiedzi
-
Przez dziki97
Witam przymierzam się do zakupu rozdzielacza stało ciśnieniowego do Pilmet 2000 l 18 m, nie wiem jakiego typu wybrać w grę wchodzi pilmet za 400 zł, podróba araga za 580 https://allegro.pl/rozdzielacz-5-stalocisnieniowy-zawor-opryskiwacz-i7756032717.html lub https://allegro.pl/rozdzielacz-fermo-5-sek-stalocisnieniowy-biardzki-i7396002307.html. Używacie któregoś z nim, jaki polecacie ???
-
Przez szop01
Witam wszystkich forumowiczów, pojawił się problem z podnosnikiiem w t25, żeby podnieść coś cieższego trzeba mocno gazowac i trzymać dźwignię rozdzielacza w górze. W czym może tkwić problem? O czego zacząć szukać czy wina leży po stronie pompy czy rozdzielacza.
-
Przez artur04c
Witam, potrzebuję przedni napęd lub układ planetarny przedniego napędu ewentualnie krótszą pochwę napędu (lewą) jak się nie znajdzie to chociaż 3x satelity i rozdzielacz hydrauliczny na 3 sekcje, najlepiej warmińsko-mazurskie, ewentualnie poza jak się nie znajdzie. W razie pytań proszę o pisanie pod tym postem lub pv. Pozdrawiam.
ps. co do rozdzielacza to mam pytanie, otóż czy w garażowych warunkach da radę samemu wymienić uszczelniacze? Ponieważ mam 2 sekcyjny i cieknie i został zakupiony 3 sekcyjny i tak samo się z niego cieknie. Nie z każdej sekcji, ale cieknie, Chciałem do 2 dołożyć 3 z 2 rozdzielacza, ale jest inny typ i nie pasuje.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaki bufor wybrać?
Massey Ferguson 3050 & Hardi 1200l 15m