Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic się nie buj poprostu nazbierało się trochę wody z deszczu/mycia w komorze sprzęgłowej. 

@aprochota to jest T 25

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MarcinTargoski
      Witam
      Potrzebuję zdjęć elementów aparatu do siatki już zamontowanych na prasie. Zakupiłem aparat do siatki bez koła z gumą to by było najważniejsze zdjęcie jakie te koło idzie tam i jaka śrubę przykręca się tą ze "ślimakiem"  tego mi brak  i czy też idzie jakiś element do rozprowadzania siatki. Z góry dziękuje za wrzucenie zdjęć.
    • Przez michal1993
      Witam! Mam taką zagadkę przy wymianie zębów przy agregacie RAU, otóż chciałbym się upewnić w jaki sposób należy je zamontować? Tak jak ten z lewej czy z prawej? Bardziej bym się skłaniał do tego po prawo ale wolę dopytać.

• Przez Majkel92
      Witam, 
      Prosze o poradę w sprawie montażu scinacza słomy w bizonie z050 która została zdemontowana z innego kombajnu.Nie wiem jaki jest to typ ani producent?
      Scinacz został zdemontowana bez ramy która przymocowana jest do kombajnu. Jeżeli ktokolwiek wie jaki to typ, gdzie ewentualnie można nabyć części potrzebne do montażu (jeżeli się jeszcze da) by zmontować to jak należy, lub posiada wiedzę jakich błędów niepopełnić podczas wykonania tej ramy, to proszę o informację😉. 
      Każda informacja się przyda. Będe ogromnie wdzięczny za pomoc.
      Załączam zdjęcia scinacza zamontowanego w kombajnie z którego był ściągnięty. 

• Przez Arasowsky
      Witam. Kupuje do swojego T25 tura jednosekcyjnego. Tur ma tylko jedno wejście hydrauliczne bo siłowniki są jednostronnego działania. Z tyłu ciągnika mam dwa złącza. Pod które z nich mam podłączyć siłowniki? 
      Którędy będzie olej wracał? 

• Przez Majkel92
      Witam, czy możliwe jest zamontowanie Wyjścia wałka WOM w komunalnej wersji Renault Ergos 110 z 2002, która go nie posiada? Google nie pomogło ;). Ewentualna opcja to silnik hydrauliczny, lecz nie wiem czy to dobre rozwiązanie, mała moc :(. Ciekawi mnie czy można zamontować wyjście na oryginalnych częściach bez amatorskich przeróbek. Oto zdjęcie renówki.
      Zdjęcie z tyłu. 

• Dodaj nową pozycję...
v