Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, mariusz(ZDUN) napisał:

Chodzi ci o to że masz rewers mechaniczny? da się sprzedaj tego i kup z elektrohydraulicznym .....bo hydraulicznego rewersu to w nich nie było....

Tak chodzi o mechaniczny 😉 sory za błąd 😕

Opublikowano
18 godzin temu, mariusz(ZDUN) napisał:

Chodzi ci o to że masz rewers mechaniczny? da się sprzedaj tego i kup z elektrohydraulicznym .....bo hydraulicznego rewersu to w nich nie było....

Mariusz możesz mi powiedzieć dlaczego w aresie 550 nie mogę przełaczyć z zajaca na żółwia. myslalem ze czujnik lipny bo się pocił i dałem nowy ale tak jak nie działało tak nie działa .na sucho tj. podłaczyłem pod układ w ciagniku nie wkrecałem czujnika i te kulke wciskałem i puszczałem i ładnie przełaczało żółw zajac ,a jak wkreciłem niby na wyswietlaczu przełaczy a fizycznie jak było na zajacu tak jest. POMOŻESZ ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mariusz(ZDUN) napisał:

Podobno niby jakie CPU???? weź to zaprowadź do mechanika i będziesz miał zrobione i za dużo forum czytasz bo wiesz ze dzwoni tylko nie wiesz w którym kościele........

Ale byś mógł powiedzieć choćby gdzie sa umieszczone -blokada i zawór.

1 godzinę temu, Departament napisał:

Oj tam... Niech sobie dorobi gniazdo OBD i się podepnie pod filtr oleju i se naprawi usterkę... Daj mu trochę "zaoszczędzić" 

Nie ma jak rznac cwaniaka. Proponowalbym dorobienie gniazda przy twoim cpu i dolanie oleju...

Edytowane przez janczar810
  • Like 1
  • Haha 2