Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rozumiem że hamulec ręczny trzyma i nie można ruszyć? Miałem coś podobnego pomógł ten temat https://thefarmingforum.co.uk/index.php?threads/case-puma-error-code.44210/

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Peron
      Witam.

Czy ktoś może się orientuje, jakie są kolory farb do poszczególnych modeli? W internecie pełno farb, ale nie jest opisane, na co która jest stosowana i cieżko  coś dobrać.
      Potrzebuję farbę na felgi do serii 3080. Teraz są pomalowane na szaro, ale spod farby wygląda szary, ale lekko metalizowany. 
      W internecie znalazłem opinię, że na felgi ma być krzemowa szarość, ale sam już nie wiem, bo wydaje mi się za ciemna. 
      Ma ktoś praktykę w tym temacie?
    • Przez bartosz55
      Witam . Mam pytanie czy da się wymienic synchronizator 2 biegu bez demontażu skrzyni tylko po wyjęcie całego kosza dynshift i rewersu od strony sprzęgła a jeżeli nie da się czy skrzynie poprostu rozkręcamy z tyłu przy moście czy gdzieś z tylu jest jakieś zabezpieczenie które blokuje skrzynie przed rozjechaniem z mostem .
    • Przez MichalP
      Witajcie. mam problem z  licznikiem w  swoim mf-ie. Przestał mi pokazywać poziom paliwa i   temperaturę.  
      Ciągnik stał  około miesiąca nie  używany, i po tym postoju taki problem. 
      Miał ktoś taki problem?  
    • Przez hopper5
      Witam. Problem z rewersem. Podczas manewrowania po podwórku zanikł rewers do przodu. Działa tylko do tyłu, ten przy kierownicy bo jeżeli wrzuce do tyłu przy kierownicy to mogę przerzucić jazde do przodu na multikontrolerze. Ale jeżeli zaniknie też do tyłu to wtedy juz wogle nie ruszę. Bezpieczniki sprawdzone cale. Czy może to być wina dźwigni?
    • Przez DawidBaran
      Witam przymierzam się do kupna ciągnika w przedziale mocy 70-95. Ciągnik chce kupić nowy używany nie wchodzi w grę. W gospodarstwie pracuje ursus 3512 Zetor forterra 115 i MTZ(który został sprzedany i szukam coś na jego miejsce). Podzielcie się swoimi opiniami na temat ciągników w tym przedziale mocy. Posiadacie takie?
  • Dodaj nową pozycję...
v