-
Podobna zawartość
-
Przez AgroPodhale
Witam wszystkich. Kończę właśnie szkołę i mam zamiar podjąć jakąś pracę. Nie posiadam gospodarstwa rolnego, ani żadnych maszyn. Zastanawiałem się nad zakupem kilku zwierzaków w celu dorobienia kilku groszy do wypłaty. Tu moje pytanie. Jakie wybrać zwierzęta ( krowy, świnie, owce czy kury ) Ile sztuk musiałbym posiadać aby się to opłacało? Nie zależy mi na "kokosach" lecz tak jak wcześniej mówiłem chciał bym trochę dorobić. A może w ogóle nie opłaca się podejmować takiego " wyzwania". Mam trochę własnej ziemi lecz żadnych budynków gospodarczych i maszyn.
-
Przez sebas97
Witam, mam pytanie i proszę o jak najszybszą odpowiedź Chciałbym zapytać jakie są ceny za młodego tryczka? Mają od pół roku do 8 miesięcy tak więc młode, są takie które mają po 20kg, 30 czy nawet przeszło 30. Jaka jest cena za takie jagnię, oczywiscie chodzi mi o takie które jest w całości, żywe
-
Przez Welna
Kupujemy wełnę owczą białą,
wojewódzwwa : lubuskie, dolnoslaskie, wielkopolskie
cena zalezna od jakości wełny
tel. 607625264
-
Przez rolnik_profil
Przeglądam całe forum i mam pytanie.
Rozumiem, że Renault 110.14 miał tylko rewers mechaniczny- chyba że się mylę.
Czy Renault 110.54 posiadał rewers mechaniczny czy tylko elektrohydrauliczny ? Jak rozpoznać z którym mamy do czynienia ?
-
Przez Zefir
Witam , otóż jakiś czas temu zakupiłem fendta 311 lsa i zastanawiam się czy nie posiada ona wyjścia na hamulce hydrauliczne przyczepy , gdyż ma nie parzystą liczbe wyjść hydraulicznych co w jego wypadku wynosi 3 pary plus ta jedna która jest zamontowana bardziej z boku niż na tym panelu co są umiejscowione tamte . I nasuwa mi się pytanie czy to nie jest wyjście hamulców hydraulicznych , mógłby ktoś wyjaśnić jak to rozpoznać lub do czego one może służyć ?
-

Rekomendowane odpowiedzi