Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez jasko1993
      Witam, Posiadam pług kvernelanda ed 100 3+1 korpus, takiego mi przyznali, poorałem nim rok John deere 6830 i wydaje mi się że bez problemu latałby w 5 skibach, zmiejszyło by się zużycie paliwa na hektar..
      I moje pytanie brzmi czy jest taka możliwość żeby wstawić jakąś wstawke w rame pomiędzy łączenia orginalne? i ile takie coś może kosztować. Z góry wielkie dzięki!)
    • Przez Marlik20
      witam czy ktoś wie co to za pług? jest do sprzedania w dobrych pieniądzach. Moze ktoś z forumowiczów użytkuje coś podobnego ? zdjęcia są kiepskie pług również wygląda niezbyt ciekawie ale lakier to nie problem.

• Przez kamcio15
      Tak jak w temacie jaki siewnik byście polecili do c-360 ? Tak do 7k rok nie starszy niż '95 3m w zamian za konny liczę na wasze wypowiedzi być może niedługo coś zawita :rolleyes:
    • Przez Famer21
      Do posiadaczy tych siewników, gdzie znajdę części zamienne tj. np aparat wysiewująco dozujący? lub z takich drobnostek oryginalną plandekę?
      Zamierzam kupić agregat uprawowo-siewny accord rabe. agregat w dobrym stanie, ale siewnik, części zużyte do naprawy.
    • Przez kucharz457
      Witam pokaze wam pare fotek bronki jak pracuje w polu zmagnumem 7240
      prace wykonywalem osobiscie foteczki na szybko strzelone
      Brona aktywna Rabe-werk 6m 

• Dodaj nową pozycję...
v