Sterowanie siłownikiem dwustronnego działania
-
Podobna zawartość
-
Przez dany1234
Witam wszystkich mam taki problem ,a mianowicie w mojim mf 3060 coś sie stało ze sprzegłem bo gdy go wcisnełem wpadło w podłogie bez żadnego oporu i nie można ruszyć .Pare dni temu było wszystko ok co to może być czy to pompka czy może soś innego prosze o pomoc za pomoc zgóry dzieki.
-
Przez mataxenon
Witam. w związku z tym że nie mogłem nic znaleźć na forum, muszę założyć nowy temat. wiec tak przy moim ursusie nie ma w ogóle siłownika wspomagającego podnośnik, i chce go podłączyć ale nie moge się domyślić gdzie podłączyć zasilanie, proszę więc o pomoc, mogą być zdjęcia. czekam na odp.
-
Przez Lukas7
Witam
Mam problem i licze na Waszą pomoc mianowicie podłączajac silownik dwustronnego działania do 2 złączy na tyle c 360 patrzac od tylu w lewy jako zasilanie prawy powrót sterujac dzwignia kipru silownik sie wysuwa ale gdy przesuwam dzwignie kipru tak jak do opuszczenie np wywrotki do silownik sie nie wsuwa nie chowa dodam ze rozdzielac jest nowy uszy np z pługiem sie podnosza czy moze ja to zle rozumuje ?? pozdrawiam i licze na jakis odezw
-
Przez Marcinwidwa
Witam,
Kupiłem Renault Ares RX-550, posiada on sterownik podnośnika tylnego TCE-10.
Jest z nim problem, otóż w żaden sposób nie można zmienić siły (prędkości) opuszczania, np przy podpięciu płógów do podnośnika z dużą siłą uderzają one w ziemię w położeniu opuszczania.
Podnoszenie jest płynne i bezproblemowe.
Postępowanie zgodnie z instrukcją obsługi niestety się nie sprawdza, po prostu nie można wejść w tryb zmiany prędkości opuszczania.
-
Przez Rolnik_Szuka
Najnowszy wynalazek Sterowanie podnośnikiem z zewnątrz w 7211 Działa w pełnym zakresie wysokości. Dźwignia jest krótka ale przełożenie powoduje, że działa lekko. Zaczepianie maszyn naprawdę stało się łatwiejsze... (bez zbędnej gimnastyki, czyli wsiadaniu i wysiadaniu po to aby wyregulować podnośnik) Jeśli ktoś chce to mogę mu zrobić (pasuje do wszystkich z kabiną bk 6011 - 5211,7211,5245,7245,7711,7745), gotowe elementy łatwo zamontować. Bez demontażu żadnych elementów traktora. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę pisać!.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Dodatkowe wyjście hydrauliczne
Opryskiwacz Kuhn Porter 3m