Opinie o agregacie talerzowym firmy lemtech
-
Podobna zawartość
-
Przez jazda
witam ma takie pytanie czy opłaca się kupować byczki od takich firm:http://allegro.pl/ci...2076112972.html i czy są takie firmy w województwie Mazowieckim lub Lubelskim??
-
Przez MichalUrbaniak
Użytkuje może ktoś to cudo u siebie?? Po rozmowie z facetem podczas Polagry stwierdzam, że to urządzenie czyni cuda :blink: Dzięki możliwości opryskiwania EM podnosi klasę gleby Por rośnie o wiele większy i dłuższy kapusty i wszystko na świecie jest lepsze Może się ktoś na ten temat wypowiedzieć.
Pozdrawiam
-
Przez krzeski
Witam
Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
-
Przez andrzej1957
Witam.Szukałem ostatnio ofert sprzedaży jakiegoś agregatu talerzowego i dzwoniąc po ogłoszeniach zostałem namówiony na zakup agregatu firmy rolex.Czas realizacji 2 tyg,cena przystępna.Ale szukając w internecie nie znalazłem żadnej informacji ani opinii na temat tej maszyny ani producenta.Ma może z Was ktoś jakieś informacje na ten temat??Pozdrawiam.
-
Przez Grzesiek84
Witam mam zamiar na użytek domowy kupić łuparkę, dodam że w sumie będzie pracować na 4 gospodarstwa domowe. Myślałem nad pionową 10 ton np. Zipper ZIHS10T lub Hecht 6100 proszę o pomoc w wyborze. Może ktoś tego typu posiada i może się wypowie lub przynajmniej na temat samych firm czy coś są warte. Cena max 1800-3000zł
Proszę o usunięcie tematu otworzyłem temat z dziale narzędzia
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opinie john deere 7230r 2012 rok
Klucz udarowy parkside