Firma do pomocy w odszkodowaniu?
-
Podobna zawartość
-
Przez Piszczu
Jeżeli jestem ubezpieczony w krusie to moge podjąć prace na etat? Wtedy musze byc ubezpieczony w zusie i zawieszam krus,czy w nim zostaje? Jak to wygląda? -
Przez adamigos
Witam.Bardzo proszę o opinie osób które ubezpieczają swoje uprawy.Zależy mi na tym aby się dowiedzieć jak to wygląda.
-
Przez rolnik32098
Przy podgrabianiu siana, uszkodziłem oponę w ciągniku. Przy podgrabiarce urwała się cześć i uderzyła w oponę przebijając ją. Mam ubezpieczenie AC (ubezpieczenie maszyn i sprzętu budowlanego od uszkodzeń w PZU). W decyzji napisali, że opona była zużyta, a wcale nie była w aż tak złym stanie. Chciałem zapytać czy ktoś miał podobną sytuację i jak się odwoływał.
-
Przez Kondzio342
Witam Jestem zainteresowany zakupem Bina na zboże chodzi o ladownosc okolo 20-30 ton. Jakiego wybrac producenta zalety i wady. Jaka firme montujaca wojewodztwo łódzkie. Moze ma ktos jakieś namiary. Prosze o propozycje i opinie. -
Przez Xerkses
Mam zamiar ubezpieczyć kilka hektarów jęczmienia ozimego czy miał ktoś doczynienia z firmą ubezpieczeniową Concordia jak oni podchodzą do szacowania strat itp.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Diagnostyka i naprawa maszyn rolniczych woj. Podlaskie, Warmińsko-M...
Budki dla cieląt