Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Arek128
      Witam!!!

Mam pytanie dotyczące układu kierowniczego we władzimircu. mam luzy na 3/4 obrotu kierownicy :huh:. Jak sie jedzie po szosie to mozna sie poprostu zabic. W zaden sposób nie mozna nad nim zapanowac. Planuje przepobic układ kierowniczy tylko nie wiem dokładnie jak. Myslałem zeby wsadzic kolumnę od "szescdziesiątki". teraz moje pytania:

1. czy ktoś taką kolumne ma??
      2. jakie trzeba przeróbki zrobic??
      3. czy ta kierownica od 360 jest bilzej kierowcy??
      4, czy są odczuwalne różnice po założeniu takiej kolumny??

Prosze o odpowiedz
      Mile widziany kontakt z osobą która posiada taką kolumne w swoim władku

PS. Przepraszam za to ze napisałem tak byle jak ale sie spiesze

Pozdrawiam
    • Przez pawelorebidas
      Kupiłem MF 3075 i mam w nim problem. Polega na tym, że jak się zagrzeje olej to ciężko chodzi kierownica, a jak jeszcze się daje faje np. podczas jazdy po asfalcie to już całkiem :lol: i wolniej działa tuz, ale tur chodzi bez zarzutów i nie wiem czy to jest wina pompy, czy samego orbitrolu.
    • Przez banan575
      Podczas jazdy po drodze asfaltowej na 5tce ile fabryka da po jakims czasie zaczynaja chodzic jak zosemkowane i zaczyna telepac calym ciagnikiem. Jak sie skreci w lewo albo w prawo to przestaje ale jak sie jedzie znow po prostej to znow sie tak dzieje. os byla robiona koncowki drazka tez. Co to moze byc??
    • Przez piratadam21ch
      Witam! jest to mój pierwszy temat na AF.

Mam problem z ZETOREM 5245, a mianowicie z przednim zawieszeniem. Luzów raczej nie ma, może tylko trochę delikatnie ciężej się skręca w lewo... ale nie tu problem. Jak ciągnik jedzie na pusto jest wszystko ok. Jak zaczepię pługi, lub kosiarke dociążając tył i jadąc trafię na nierówność, i jak gibnie maszyna zaczepioną z tylu to przednie kola gotowe są rozbiec się na wszystkie kierunki świata, dopiero jak przyhamuje, wszystko się uspokaja, aż do kolejnego dołka na jezdni....
    • Przez Tomik1980
      Witam wszystkich! Rozpocząłem remont Ursusa C-328 z Silnikiem od 330, przód jest na belce żeliwnej, ale zdekompletowanej, dlatego chciałbym kupić najlepiej płaski przód od 330, albo okrągły. Ewentualnie części do belki żeliwnej od 328. Potrzebuje również inne części do tego ciągnika, jakby ktoś miał coś do sprzedania to proszę o kontakt.
  • Dodaj nową pozycję...
v