Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojemność myślę że nie będzie miała aż takiego znaczenia co ciśnienie w akumulatorze najlepiej zmierz sobie zegarem jakie panuje w układzie gdy wisi te 1000 kg i dobierz. Akumulator 0.3 nawet myślę wystarczy ale to też zależy od tuza jaki ma udźwig (ilość oleju). 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez mario504
      mam belarusa 820 przy nim jest tur hydramet 14 moje pytanie jest takie czy da sie podłaczyc przedni tuz jak jest tur
    • Przez kulfonmonika
      Szczegolnie na wolnych obrotach.Serwis twierdzi o winie jakiegos rozdzielacza.
    • Przez J4reck1
      Witam
      Narodziła sie potrzeba przedniego TUZ-a w naszej forterze 11441. Jednakże zetor posiada tylko 4 wyjścia hydrauliczne lub inaczej 2 sekcje. Jest to teraz tak optymalnie ale niestety TUZ zabierze dwa wyjścia i pozostała para to zdecydowanie za mało dlatego proszę was o poradę. Czy jest jakieś podłączenie możliwe z rozdzielacza bezpośrednie czy z innego miejsca nie podpinając się pod te wyjścia. Albo jak nie ma takiej opcji czy istnieje jakiś tani sposób na dorobienie 1 lub 2 par sekcji dodatkowo wiecie Panowie tak w granicach rozsądku bo jeżeli mam wydać więcej kasy na hydraulikę niż na TUZ-a to mija się z jakimkolwiek celem...
      Liczę na pomoc i porady

Pozdrawiam J4reck1
    • Gość lks91
      Przez Gość lks91
      Witam, planuje montaż przedniego tuza do JD 6330. Co powiecie na tuzy metalplastu? wyglądają nawet przyzwoicie. Czy lepiej poszukać używanego np degenharta? doradźcie coś. A może ktoś z Was ma na sprzedaż tuza?
    • Przez Terlik1994
      Witam,
      Jaki przedni TUZ polecacie do Deutz Fahr agrofarm 410 (85KM)? Maksymalny udzwig podnośnika wynosi 1800kg. Wykorzystywany głownie będzie do odśnieżania.
      Pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v