-
Podobna zawartość
-
Przez sztafek#8482;
jak w temacie. chciałbym wiedzieć jaki gatunek kukurydzy najlepiej nadaje sie pod sieczkarnie? jakią wy siejecie i jaka jest jej cena. pytam bo w przyszłym roku będe siał pierwszy raz i nie mam jeszcze zbytniego doświadczenia.chciałbym też abyście doradzili jak najlepiej przygotować ziemie pod taki siew. czekam na wasze rady i zalecenia
pozdrawiam
-
Przez GlenMoray
Witam. Chciałabym zlecić zasianie marchwi. Mam pytanie odnośnie kosztu. Ile liczą sobie za taką usługę , jaki jest koszt zasiania marchwi na polu o powierzchni 1ha? Z góry dziękuję za odpowiedź
-
Przez Przemek0
Witam, jestem nowym nabywcą siewnika BECKER, mam parę pytan... co wyczyścić przed sezonem? nie pokazuje mi ciśnienia na zegarze a turbina daje bardzo dobrze, jak ustawić ten siewnik, chodzi mi o tabele wysiewu bo nie mam, ile siejecie nawozu na h w dozowniku i jak go tam ustawić? z jaką prędkością siejecie? ile obrotów na silniku? Sieje Landini Ghibli 100 Pozdrawiam
-
Przez MagorzataKieliszek
Witam, potrzebuję pomocy w rozszyfrowaniu komputera od siewnika MONOSEM. Dodaje zdjecie, z gory dziekuje za pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Nasiona rzepaku na sezon 25/26
Pszenica ozima Andorre - 22 listopada 2025