McCormick- Błąd IC102
-
Podobna zawartość
-
Przez MichalP
Witam.
Posiada ktoś kody błędów które są wyświetlane na wyświetlaczu prędkościomierza?
Zapala mi się błąd 06.
Proszę nie mylić z błędami ehr.
-
Przez rafyo
Witam. Szukałem w innych tematach ale nie znalazłem. Co oznacz kod błędu nr 2, pod klapką po prawej stronie? Przez jakiś czas po zakupie - czyli miesiąc temu;)- świeciło się na zmianę 0 i 5, wiem że to sworzeń z lewej strony, teraz przestało, teraz to. Przy okazji mam jeszcze jedno pytanko. Cieknie mi olej w miejscu wyjścia wału z skrzyni na przedni napęd i na wałku WOM. Czy żeby wymienić uszczelniacz na wale trzeba spuszczać olej z skrzyni i tak samo na womie? czy da sie to zrobić od "zewnatrz" ewentualnie ustawiając ciągnik pod kątem aby olej był z przodu lub z tyłu skrzyni.
-
Przez BLV
Witam
Widziałem kiedyś jak facet przełożył bezpiecznik w John 6506 i na komputerze pojawiły się numery błędów i dzieki temu widział jakie błędy były w ciągniku.
czy ktoś posiada kody błędów do serii 6x00
oraz wie gdzie należy włożyć bezpiecznik i który ?
-
Przez Kolek123
Witam forumowiczów.
Chciał bym zasięgnąć informacji na temat prasy belującej MCCORMICK fb12.12l
Wiem że jest to prasa łańcuchowa, bez rotora, z szerokim podbieraczem i wydaje mi się że w standardzie miała obwiązywanie siatką i sznurkiem.
Interesuje mnie czy ktoś miał z taką prasą styczność, co o niej sądzicie, może ktoś wie jaka inna prasa może być jej odpowiednikiem, no i ciekawi mnie jak z częściami.
-
Przez DamianMC16
Witam,mam problem z ciągnikiem Mccormick Mc 105,podczas mrozu ciągnik zapala bez problemu lecz nie rusza,dopiero po jakimś czasie pracy silnika i ponownym odpaleniu zaczyna jechać.Co może być tego przyczyną?
-

Rekomendowane odpowiedzi
McCormick MC100 wymiana przegubów osiowych.
McCormick