Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników McCormick,

Proszę o pomoc w wykryciu usterki w moim ciągniku : po odpaleniu nie reaguje na jazdę do przodu ani do tyłu 

Na wyświetlaczu jest błąd   " IC error 102"

Z góry dziękuję za pomoc !

• Haha 1
Opublikowano
15 godzin temu, elkar napisał:

Witam wszystkich miłośników McCormick,

Proszę o pomoc w wykryciu usterki w moim ciągniku : po odpaleniu nie reaguje na jazdę do przodu ani do tyłu 

Na wyświetlaczu jest błąd   " IC error 102"

Z góry dziękuję za pomoc !

A nie zostawiłeś go na luzie, bo mój ursus jak nie chce jechać ani w przód ani w tył to wajha od reduktora jest na luzie i muszę pchnąc albo L albo H, tylko że błędu nie wyświetla.

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MichalP
      Witam.
      Posiada ktoś kody błędów  które są wyświetlane  na wyświetlaczu prędkościomierza?
      Zapala mi się błąd 06.
      Proszę nie mylić z błędami ehr.
    • Przez rafyo
      Witam. Szukałem w innych tematach ale nie znalazłem. Co oznacz kod błędu nr 2, pod klapką po prawej stronie?  Przez jakiś czas po zakupie - czyli miesiąc temu;)- świeciło się na zmianę 0 i 5, wiem że to sworzeń  z lewej strony, teraz przestało, teraz to. Przy okazji mam jeszcze jedno pytanko. Cieknie mi  olej w miejscu wyjścia wału z skrzyni na przedni napęd i na wałku WOM. Czy żeby wymienić uszczelniacz  na wale trzeba spuszczać olej z skrzyni i tak samo na womie? czy da sie to zrobić od "zewnatrz" ewentualnie ustawiając ciągnik pod kątem aby olej był z przodu lub z tyłu skrzyni.
    • Przez BLV
      Witam
      Widziałem kiedyś jak facet przełożył bezpiecznik w John 6506 i na komputerze  pojawiły się numery błędów  i dzieki temu widział jakie błędy były w ciągniku.
      czy ktoś posiada kody błędów do serii 6x00
      oraz wie gdzie należy włożyć bezpiecznik i który ?
    • Przez Kolek123
      Witam forumowiczów.
      Chciał bym zasięgnąć informacji na temat prasy belującej MCCORMICK fb12.12l 
      Wiem że jest to prasa łańcuchowa, bez rotora, z szerokim podbieraczem i wydaje mi się że w standardzie miała obwiązywanie siatką i sznurkiem.

Interesuje mnie czy ktoś miał z taką prasą styczność, co o niej sądzicie, może ktoś wie jaka inna prasa może być jej odpowiednikiem, no i ciekawi mnie jak z częściami.
    • Przez DamianMC16
      Witam,mam problem z ciągnikiem Mccormick Mc 105,podczas mrozu ciągnik zapala bez problemu lecz nie rusza,dopiero po jakimś czasie pracy silnika i ponownym odpaleniu zaczyna jechać.Co może być tego przyczyną?
  • Dodaj nową pozycję...
v