Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiecie może gdzie idzie kupić nowy chwytak bel Metal Fach T 225. On jest mocowany na tyl ciagnika służy do transportu bele i rozwijania. Na allegro jest oferta ale narazie nie mają na stanie

Opublikowano

Tak tylko metal fach ma inne łapy. Sipma niby zaprzestała produkcji

Taka jest oferta na allegro ale narazie nie mają na stanie niby zamówili i czekaja

a8168a6543be9a682044cdaec8fd.jpg

Opublikowano

W zakładce Kontakt masz nr telefonu i adres email. Byłem dziś u nich i chwytak leży jak leżał. Cena 1.500,- netto ale myślę,że jak dobrze potargować to sprzedadzą taniej i to już w brutto. Leży długo, trochę wypłowiały i odrapany. Talerz z kolcem uszkodzony...wystarczy pospawać ale cenę można na to zbić.

https://www.sklepmetalfach.com.pl/

Opublikowano
no 1500 ale widzę że tyle nowy kosztuje a jak taniej to nie warto mi sprzedawać...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez algis
      Witam,

Mam zamiar zakupu nowej prasy rolującej, Do wyboru mam Sipma PS 1211(łańcuchowa) i Metalfach(walcowa). Na temat metalfach jest duzo opinii, natomiast Sipma PS 1211, to nowszy model Clasika, lecz posiada zatrzaski- to jest duzy plus. Jakoś bardziej jestem zainteresowany Sipmą, chciałbym informacji właśnie na temat tego modelu. Bele będą robione tylko na własny uzytek na 15 ha, znaczna większość to sianokiszonka, troche słomy.

Jeszcze droższa jest Sipma PS 1221, czyli farma II z komorą łańcuchowo-walcową- ten model jest dla mnie trochę zadrogi

Proszę o porady
    • Przez johndeere6510
      Proszę o pomoc użytkowników prasy Metalfach z rotorem i nożami, gdyż podoba mi się ta prasa, ale nie wiem jak ona się sprawuje, czy warto ją kupić i czy to prawda,że słucha słoma lubi stawać w komorze. Poprostu proszę o opinie na temat tej prasy. Z góry bardzo dziekuje.
    • Przez IEA
      Witam posiadam ciągnik international z dwusekcyjnym turem faucheux na pompie boscha i chce kupic chwytak do bel i moje pytanie jak go podłączyc do pompy ??
    • Przez Marcin349
      Mam chwytak do bel na 2 siłowniki, ale bez dzielnika strumienia. Czy jest jakiś sposób żeby on równo rozkładał ramiona bo tak to jak chwycę to bal się albo w jedną albo w drugą stronę przesunie i wypadnie.
    • Przez Krawi
      Czy znacie może polskiego producenta chwytaków podobnych do MX Manubal V40lub Stoll Maxi ?
      Ceny powyższych powalają.
      Możnaby coś takiego zrobić samemu, ale brak mi czasu i sprzętu.
  • Dodaj nową pozycję...
v