-
Podobna zawartość
-
Przez algis
Witam,
Mam zamiar zakupu nowej prasy rolującej, Do wyboru mam Sipma PS 1211(łańcuchowa) i Metalfach(walcowa). Na temat metalfach jest duzo opinii, natomiast Sipma PS 1211, to nowszy model Clasika, lecz posiada zatrzaski- to jest duzy plus. Jakoś bardziej jestem zainteresowany Sipmą, chciałbym informacji właśnie na temat tego modelu. Bele będą robione tylko na własny uzytek na 15 ha, znaczna większość to sianokiszonka, troche słomy.
Jeszcze droższa jest Sipma PS 1221, czyli farma II z komorą łańcuchowo-walcową- ten model jest dla mnie trochę zadrogi
Proszę o porady
-
Przez johndeere6510
Proszę o pomoc użytkowników prasy Metalfach z rotorem i nożami, gdyż podoba mi się ta prasa, ale nie wiem jak ona się sprawuje, czy warto ją kupić i czy to prawda,że słucha słoma lubi stawać w komorze. Poprostu proszę o opinie na temat tej prasy. Z góry bardzo dziekuje.
-
Przez IEA
Witam posiadam ciągnik international z dwusekcyjnym turem faucheux na pompie boscha i chce kupic chwytak do bel i moje pytanie jak go podłączyc do pompy ??
-
Przez Marcin349
Mam chwytak do bel na 2 siłowniki, ale bez dzielnika strumienia. Czy jest jakiś sposób żeby on równo rozkładał ramiona bo tak to jak chwycę to bal się albo w jedną albo w drugą stronę przesunie i wypadnie.
-
Przez Krawi
Czy znacie może polskiego producenta chwytaków podobnych do MX Manubal V40lub Stoll Maxi ?
Ceny powyższych powalają.
Możnaby coś takiego zrobić samemu, ale brak mi czasu i sprzętu.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciagnik odpala i gasnie
Kubota M5091 + MetalFach