Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nowy kolorek.Czas na odświeżanie dachu ostatnio byl malowany 2010r walkiem.Tym razem natryskowo pistoletem :)

Wiecie ile moze kosztowac nowa podsufitka do tego dachu?

IMG_20180508_142151.jpg

Edytowane przez mf362

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez taksun
      Witam
      Poszukuję ramki szyby tylnej kabiny z zamknięciem wg rysunku lub osoby któr posiada ciągnik z taka kabiną i mogła by udostępnić zdjęcia w jaki sposób jest ona zbudowana i jak montowana.
      Pozdrawiam

• Przez marcinkosmala_138048
      potrzebne drzwi do kabiny mtz ta kwadratowa oszklona drzwi otwierane do przodu sztarszy typ
    • Przez warchest
      witam mam takie pytanie otóż wyciąłem sporo sztuk topoli i mam takie pytanie gdyż za kilka lat bede musiał zmieniać dach na budynku oboro stodole ktora jest uzytkowana tylko do przechowywania zboża . budynek jest duzy wymiary bodajze 30 na 14 metrow . i teraz pytanie czy na tak duzej powierzchni można by było położyć drzewo topolowe bo jedni mowia ze tak inni ze nie ? czy poprostu lepiej sprzedac te topole a pozniej kupic drzewo sosnowe na dach . z gory dzieki za pomoc i odpowiedzi . 
    • Przez Mateo3566
      Witam mam pytanie , czy ktoś może pokrywał dach plandeką np na stodole? Potrzebuje informacji czy to dobre rozwiązanie, i wytrzymałe. W internecie jest dużo hal namiotowych i ludzie sobie chwalą. Prosił bym o jakieś opinie😊😊
    • Przez Wojtas974
      Witam, chciałbym się dowiedzieć czy ktos tu z was ma nową kabinę w MTZ. Chciałbym dowiedzieć się jak z wygodą i funkcjonalnościa jej. Jeżeli ktoś ma prosiłbym o zdjęcia jak w niej wygląda traktor. Bo niestety znalazc stara dużego typu jest jak szukanie igły w stogu siana.. a w tej małej pracować to jakaś tragedia..
  • Dodaj nową pozycję...
v