-
Podobna zawartość
-
-
Przez Michał6180
Witam mam problem w mf 6180 problem jest taki ze nieraz słuchać jak stuka coś w traktorze odczepiajac maszynę usłyszałem dziwny stukot z tyłu traktora wsiadłem do traktora zwiększyłem obroty na chwile i stukanie znikło co to może być jak to naprawić? Za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuję
-
Przez RedPower
Witam,
Od jakiegoś czasu wydaje mi się że spod kabiny słychać stuki podczas jazdy. Słychać je jedynie gdy jadę po nierównościach ... (dołkach lub gdy mocno skręcę) Na równej drodze jest dobrze.
Dodatkowo gdy wcisnę ostro pedał hamulca to słychać właśnie takie stuki.
Załączam nagranie: W 19-20 sekundzie słychać dwa charakterystyczne stuknięcia.
Co może być nie tak... wyjąłem wałek od przedniego napędu bo myślałem że to on ma luzy jednak stukanie nie ustało.
Z góry dziękuje za pomoc
20180426_002.m4a
-
Przez zyzek
Orientuję się ktoś może jak sprawdzić ciśnienie oleju podawane do skrzyni na półbieg?
Czy w tym celu trzeba wykręcić czujnik ciśnienia znajdujący się niedaleko elektrozaworu od półbiegu i tam wpiąć się z zegarem?
Gdy wszystko jest ok, na włączanym żółwiu ciśnienie powinno wynosić 0bar, a na zającu 20,5bara?
Przedni napęd musi być włączony, a WOM wyłączony?
Dobrze rozumuję?
Z góry dzięki za pomoc
-
Przez MarianoKam
Witam próbuję podłączyć rozdzielacz Nimco od ładowacza czołowego mam trzy wyjścia od rozdzielacza zasilanie P ,powrót pod ciśnieniem T1 ,i swobodny spływ T2 gdzie wpiąć się w hydraulikę od traktora ,chcę ominąć podłączenie pod gniazda .Proszę o pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz fahr agrotron mk3 135
Widok z góry Przymiarki