Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
shanatho

Brak kierunkowskazów Renault Ceres

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
shanatho    0

Witam. Problem jest taki jak w tytule, bezpieczniki wszystkie są całe, awaryjne działają, nowy przerywacz, nie ma prądu w kablu w przełączniku kierunkowskazów. Jakieś pomysły? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez BenT
      Witam. Liczył bym na pomoc w sprawie ustawienia zaworów w ciągniki renault 155.54. Interesuje mnie jak to zrobić krok po kroku oraz jaki musi wynosić luz na zaworach.
    • Przez B2rT
      Witam, jestem świeżym posiadaczem ciągnika Renault 461m.
      Niestety nie ma żadnej tabliczki, na której są opisane połączenia biegów, nie chce też zakleszczyć skrzyni biegów -stąd pytanie.
       
      Na jakich pozycjach w tym ciągniku znajdują sie poszczególne biegi?

      W załączniku to co wiem
       
      Z góry bardzo dziękuje za pomoc.
       
       
       
      Prawdopodobnie będzie to tak... 

       
    • Przez BaszaPasza11
      Witam. Byłem dzisiaj na przeglądzie no i tam pan pytał mnie ile on km( Renault). No i ja odpowiadam 65. Gościu mi mówi że 65 ale kW. Patrząc po danych technicznych wskazuje że ma 65km. Kto wie niech mi powie bo mam mętlik w głowie. Pozdrawiam
    • Przez diaz34
      Witam, problem polega na tym ze ciagnik jak sie rozgrzeje traci moc i wydaje mi sie ze niechodzi na wszystkich cylindrach, wczesniej nigdy tak sie nie dzialo, dodam ze z odmy dymi troche jak sie rozgrzeje i czuc dziwny zapach lecz olej nie widze zeby ubywal. Ostatnio zostal zamontowany tur a i zostala odlaczona sprezarka powietrza lecz to chyba nie ma zadnego zwiazku ?
    • Przez Dzejms281
      Witam, podnośnik nie działa tylko przyciskami z błotników można podnosic. co to może być??
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.