Pytanie do posiadaczy jd 6820 6920
Sprawdź Pytanie do posiadaczy jd 6820 6920 na AgroTesty.pl
John Deere 6820 Dane techniczne
John Deere 6820 Dane techniczne
John Deere 6920 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez CezaryRoszkowski
Halko,
kupiłem prasoowijarke i potrzebny mi load sensing (ls) do lepszego funkcjonowania maszyny.
Ciągnik 6820, co to za gniazdo ? Zwyklę wyjście hydraulicze czy moze jakis swobodny spływ ?
Zdj dla znawców
-
Przez CezaryRoszkowski
Halko, jutro chce uruchomić prase czy przewód nr 1 (głowny przepływ oleju) moze byc w tej samej sekcji gniazd co przewód nr 2 (podbieracz) ?
Czy może należy go wpiąć w inne gniazdo?
W instrukcji napisane, ze zle podlączenie grozi uszkodzieniem
Pozdrawiam
-
Przez damian123141
witam. zakupilem prase w tamtym roku unia famarol 2017 rok nową . koledzy czy gdzieś sie smaruje łozyska na walcach ? nie widzę smarowniczek na łozyskach walcowych
-
Przez Konrad2510
Witam czy mogę składać więcej niż 50 hektarów do dopłat bo dopłata większa jest do 50 a jak złożę więcej to mi zabiorą dopłaty do MR czy zapłacą do 50 a reszta normalnie, proszę o rade -
Przez Piotr1216
Witam Mam pytanie otóz parę dni temu spaliła mi się stodoła wypełniona sianem, zostałem obudzony przez siasiadów a gdy ujrzałem stodole była to była już w plomieniach, była ubezpieczona, jak przebiega i jak długo trwa procedura odszkodowawcza, jak postępować w tym wypadku drugi dzień była zgłoszona szkoda ale nikt się nie odzywa.. a czym szybciej miałbym odszkodowanie to bym odbudowal ta stodole chociaż
-

Rekomendowane odpowiedzi
Momenty dokręcania
Amazone D8-30 Special