Problem z podnośnikiem John deere 6230
Sprawdź Problem z podnośnikiem John deere 6230 na AgroTesty.pl
John Deere 6230 Dane techniczne
John Deere 6230 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez seba836
Rozleciało mi się orginalne radyjko w jelonku i myślę jakie kupić, co polecacie czy pierwsze lepsze. Chyba wszystkie będą pasowały czy nie?
-
Przez djjanik
Witam mam mały problem w moim MF 3635, mianowicie bardzo wolno podnosi mi podnośnik na ciepłym oleju, jest to do takiego stopnia że żeby podnieść 3,5m bronę talerzowa z siewnikiem to muszę mieć minimum 2000 obr a to i tak idzie choćby wcale, zresztą z zwykłym pługiem zagonowym nie ma wcale lepiej. I takie pytanie jakie powinno być ciśnienie i przy jakich obrotach na wyjściach hydraulicznych na zimnym silniku a jakie na ciepłym? I czy ktoś orientuje się jakie powinno być ciśnienie na siłownikach od podnośnika ?
-
Przez seba836
Witam szukam zestawu do siania myślałem o Amazone d9 z broną aktywną, polecacie coś lepszego czy lepiej ze zwykłym agregatem uprawowym szukać . Posiadam JD 6520 120km szukam tak do 40-50 tyś
-
Przez seba836
Witam mam problem z wyłącznikiem prądu jak się pomylę i kliknę dwa razy na ON to nie chce się już włączyć przez kilka godzin/dni. Ostatnio czekałem 2 dni i normalnie po tym działa wiecie o co może chodzić i jak to obejść ?
-
Przez seba836
Witam chciałem zamówić filtr oleju, olej silnikowy gdzie polecacie zamówić na internecie? https://allegro.pl/oferta/john-deere-olej-silnikowy-plus-50-ii-15w40-20l-10161440803 kupił ktoś tutaj kiedyś bo opinie dobre?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brak szybkiej jazdy fadroma ł200
John Deere 6195M I Vaderstad Cultus 300