-
Podobna zawartość
-
Przez rewoluszyn
Witam wszystkich. Założyłem ten temat, ponieważ zamierzam zająć się produkcją owijarek samozaładowczych z przednim lub bocznym załadunkiem (zależy od potrzeb nabywcy). Chodzi mi głównie o przystosowanie popularnych owijarek stacjonarnych do specjalnego podwozia z ramieniem załadowczym. Moim produktem będą właśnie takie podwozia. Dzięki czemu każdy kto posiada zwykłą owijarkę Będzie mógł niewielkim kosztem otrzymać maszynę o parametrach pracy jak sipma maja czy pronar. Dostępne będą 3 opcje sterowania: ręczne, pół automat, automat. Rozmiar kół i inne szczegóły zależne od woli kupującego. Myślę że koszt takiego podwozia nie przekroczy 10tys. w najbogatszej wersji.
Co sądzicie o tym produkcie? Czy ma szansę wzbudzić zainteresowanie nabywców?
W razie pytań piszcie chętnie wszystko wyjaśnię.
-
Przez pawelmf
Panowie zwracam się do was z prośba dla dobra ogółu posiadam zwykłą owijarę bel i męczy mnie ciągłe wyskakiwanie i wskakiwanie do ciągnika w celu ucięcia folii potem wyrzucenie i ponownie zawiązanie foli macie może jakiś pomysł jak dorobić jakiś nóż który by ucinał folie i zarazem po ucięciu ja trzymał do obwiązywania . Zróbmy burzę mózgów?
-
Przez pawelek11
Witam.
Zakupiłem używany ładowacz mx mam problem gdzie podłączyć rozdzielacz na linki od niego. Widziałem w wielu ciągnikach że jest podłączony do gniazd z tyłu ciągnika,jednak to rozwiązanie mi nie odpowiada. Myślałem o takim rozwiązaniu mógł by ktoś podpowiedzieć czy tak może być czy nie uszkodzę pompy w ten sposób.bez tytułu.bmp
-
Przez pawelek11
Witam!
Mam problem z podłączeniem elektrozaworu do joysticka chodzi mi o prąd oczywiśćie.Przy joystiku mam 4 kable czerwony,niebieski,brązowy i zielony. Dadaję zdjęcie elektrozaworu i kostki od joysticka.
-
Przez macius11157
Wiatm chciałbym sie dowiedzieć gdzie powinien byc podpięty ladowacz czolowy w deutzu dx 4.50 bo nie Bardzo wiem co przedni wlasciciel podpial go pod wyrownywacz cisnienia od hamulcow i nie da sie na hamulcu opuscic ladowacza raczej powinien byc podpiety pod.pompe ale gdzie dokładnie?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jak podłączyć 2 kogut do zetor forterra
Hydraulika-Power Beyond