-
Podobna zawartość
-
Przez ciapekc328
przy słabo działającym sprzęgle znajomy chciał włączyć WOM ale mu się nie udało i dźwignia została mu w ręce .wykręciłem ten wałek z całą kopułką wyszedł spokojnie ale czy tak samo wejdzie?Nie wiecie może gdzie można kupić "dźwignię włączania WOM z 2 otworami" bo z 3 można częściej dostać. Proszę o pomoc dziękuję za odpowiedzi
-
Przez VladimirT-25A
Witam ostatnio zauważyłem że jest dość spory luz w dźwigni rewersu rusza się na prawo i lewo i nie raz nie łapie przy włączaniu przód biegu zdjołem podłogę
a tu lata wraz z tym wałkiem co jest w całym lewarku co jest na to zamocowany rewers i nw co zrobić co byś cie doradzili ? dodam że władimirec teraz przechodzi modernizacje i jak go pomaluje na nowo w kabinie to później nie chce rozbierać na nowo Pozdrawiam wszystkich i czkam na odpowiedź .
-
Przez kombajnistaZ050
Witam.Chciałbym sie dowiedziec po kolei jakie wajchy i do czego służą w kombajnie Fortschritt E 512. Z góry dzięki za odpowiedz.
-
Przez takiten
Witam, wydaje mi się że sterowanie zaworami nie działa tak jak powinno, więc chciałbym się dowiedzieć czy tez tak macie. Sterownie zaworami mam na klawiszach, jeśli przestawię klawisz na pozycję pływającą to zamiast ustawić wolny przepływ na parę gniazd to pojawia się ciśnienie jak jak przy normalnej pracy, bardzo to przeszkadza przy pracy z maszyną na przednim tuzie bo dociska ją zamiast zostawić luźno. Dodatkowo mam joystick i jeśli przełączę sterownie hydrauliki na niego to pozycja pływająca działa. Pozycja pływająca działa również jeśli zaprogramuje sekwencję. Nie działa tylko na klawiszach, w miejscu pozycji pływającej mam normalnie ciśnienie na końcówce i dotyczy to każdego przycisku. Może robię coś źle lub coś źle rozumie? Szukałem w ustawieniach ale nie widzę nic co mogło by to zmienić. Mam trzy pary wyjść i na każdej jest to samo.
-
Przez karloss121
Witam, mam problem w swoim aresie 626. Dzisiaj zauważyłem że nie ma żadnego światła pozycyjnego po prawej stronie włacznie z prawą lampą oświetlenia tablicy. Czy jest taka możliwość że każda ze stron ma swój bezpiecznik? Bo w skrzynce udało mi się namierzyć tylko jeden. A jeśli to nie bezpiecznik to co może być problemem? Ewentualnie gdzie szukać kabli od świateł? Może ktoś posiada jakieś schematy?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Tuz massey ferguson