-
Podobna zawartość
-
Przez pitraszek1
więc mam dziwny problem z ehr w fergusonie bo działają wszystkie pokrętła oprócz tego dużego do regulacji głębokości niby jest podłączony po jak nim kręce to migają kontrolki ale jakoś dziwnie bo na 4 podnosi i opuszcza na 5 podnosi na 6 znowu opuszcza i tak jest cały czas nie trzyma pozycji tylko opuszcza do samego dołu i podnosi do samej góry jak podniosę go do samej góry tylko nie tym pokrętłem tylko tym pstryczkiem góra dół mam nadzieje że wiecie o który chodzi i ustawie na 5 to gdy dam tym pstryczkiem w dół to podnośnik idzie na sam dół i się nie zatrzymuje widziałem filmiki na youtube jak działa ten ehr i tam właśnie się zatrzymuje na wybranym poziomie nie wiem co może być przyczyną bo rozkręciłem ehr i pod nim są jakieś trzy niepodpięte kostki nie wiem od czego są podejrzewam zepsuty czujnik położenia ramion podnośnika ale nie jestem pewien i nie wiem jak to sprawdzić
-
Przez WojtekLewandowski
Witam. Problem jest z ładowaniem w MF 8110. A dokładniej gdy dodam gazu zaczyna lepiej ładować. Na wolnych obrotach 12,5 V. Radio nie chce się włączyć, a lampy przygasają.
Dodam tylko że regulator wymieniłem na nowy i sprawdziłem przewody.
-
Przez pawelus
Witam .Mam problem z moim niedawno zakupionym massey ferguson 3080 .
Z przodu w przednim napędzie z ośki która idzie do koła z uszczelnienia leje się olej .
Trudno wymienia się ten simering ?
Na zdjeciu zaznaczyłem szczałką w którym miejscu on jest .
Czekam na jakieś wskazówki jak się zabrać za naprawę tego .Pozdrawiam
-
Przez RafaKluczyski
Witam. Mam taki problem, a mianowicie po wymianie pompy wody przestało działać ogrzewanie. Szukałem na forum i się doczytałem, że trzeba gazować i powinno się samo odpowietrzyć. Dzisiaj próbowałem i przewód jeden zaczął robić się gorący. Wszedłem na dach, otworzyłem przednią pokrywę i też jeden normalnie zaczął się robić gorący, a drugi po pewnym czasie lekko ciepły. Wszedłem do kabiny i dziwnie, bo raz dmuchało ciepłym raz zimnym, znowu ciepłym i zimnym. Co może być? Miał ktoś taki lub podobny problem? Dzięki z góry za pomoc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Mam problem z wyjęcia widelca z tulejki Massey Ferguson 3080
Ładowarka