Hamulce New Holland TD5040
Przez
nowakukasz37, w New Holland TD/TD5000
-
Podobna zawartość
-
Przez Padykilos
Witam, zwaracam się do was z prośbą o wytłumaczenie różnic pomiędzy tymi modelami. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, a z tego co pamiętam to seria T5 zaczynała się od 99KM. Proszę o pomoc pozdrawiam .
-
Przez daniel20v
Witam
Nie dawno nabyłem ciągnik Ford 4600 i mam z nim problem dotyczący podnośnika. Na pusto jest wszystko ok , natomiast gdy jest pod obciążeniem (nawet lekkim) po podniesieniu do wymaganej pozycji ciągnik zaczyna cały podskakiwać / drżeć itp . Podczas podnoszenia zanim osiągnie wymagana pozycję podnosi płynnie , bez żadnych niepokojących objawów . Gdy opuszczę jest wszystko ok . Gdy natomiast podniosę do wymaganej pozycji i zaczyna się to drżenie i przełączę na rozdzielaczu na hydraulikę zewnętrzna to podnośnik przestaje drżeć. Dodam że pod hydraulike zewnętrzną mam podłączone tura i gdy on jest pod obciążeniem to nie drży w żaden sposób... Do może być przyczyną?
P.s. oleju jest dosyć
-
Przez ONA77
Jak w temacie. New holland td 5030 pali bezpiecznik od gniazda zasilania. Ktoś ma jakiś pomysł w którym miejscu szukać??
-
Przez RolniQ_
Noże w prasie New Holland br7070 nie chą dojść do końca przy wysuwaniu.Jak to naprawić ?
-
Przez maciekkowalski91
Witam czy któryś z użytkowników wie jakie powinny być luzy na zaworach ssących i wydechowych w silniku Forda 2723e bez turbiny w kombajnie New holland. Niestety nie znalazłem żadnych informacji na temat tego silnik w internecie. Z góry dzięki za pomoc
-