Sprawdź nie działa nawiew w zetorze 7745 na AgroTesty.pl
Zetor 7745 1985-1993 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Pawel0418
Witam,chciałbym się zapytać na co zwrócić uwagę przy zakupie zetora 7745 bo mam na oku już 4 egzemplarz tak ze chciał bym o rade.
-
Przez kamil000
witam, potrzebuje pilnej pomocy w sprawie zetora 7211, moim problemem jest wysokie ciśnienie oleju bo wynosi ono 6,5bar na zimnym czy ciepłym silniku/przy wysokich/niskich obrotach nie ma znaczenia, ciśnienie jest cały czas w tej granicy czyli stałe. Zakładałem dwa zegary na każdym jest to samo, zakładałem nowy zawór ten przy pompie pod misko olejową to się zmniejszyło właśnie na 6,5bar z 7bar(na starym zaworze). Wiem jednak że takie ciśnienie to na zdrowie mu nie idzie, dlatego moje pytanie co może być nie tak? dodam że takie ciśnienie w silniku mam po kapitalnym remoncie.
-
Przez Maikel1987
W moim bobcacie wolno działa hydraulika , tzn podnoszenie opuszczenie iTP . Jak podnoszę w górę to z taki przewami jakby podnosił czy to na pusto czy z czymś. Jak po robie coś to olej jakby taki z bąbelkami powietrza był . Czy taki olej to norma ? A może pompa powoli juz kaput ?
-
Przez Natka92
Witam,
Koledzy potrzebuje Waszej pomocy w doborze kół wąskich do zetora 7245 z przednim napędem.
Mam teraz tył: 16,9-28 i przód 11,2-24. Na tył ma przyjść 12,4-36, a jaki najlepiej na przód rozmiar?
Ja naprawdę nie umiem dobrze tego obliczyć, ani te tabelki z rozmiarami mi nie wiele mówią, dlatego proszę o pomoc osób znających się na tym.
P.S. Czy na przodzie może być 11,2 - 28?
Pozdarwiam
-
Przez cris10
Witam , kupię Zetora 7745 Turbo , najlepiej z jak najmniejszym przebiegiem , w grę nie wchodzą jakies odrestaurowane . Olxy itd przejrzane , nie ma nic ciekawego.
Cena jaką bym chciał przeznaczyc to maks 70 tyś zł .
Gdyby ktoś wiedział że jest gdzieś na sprzedaż , nawet takie ktore nie są w intrnecie to proszę o info .
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case Farmall/ NH T5 zbyt niskie ciśnienie oleju
Zetor 7745 + Rabe werk