Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MichalUrbaniak
      Użytkuje może ktoś to cudo u siebie?? Po rozmowie z facetem podczas Polagry stwierdzam, że to urządzenie czyni cuda :blink: Dzięki możliwości opryskiwania EM podnosi klasę gleby Por rośnie o wiele większy i dłuższy kapusty i wszystko na świecie jest lepsze Może się ktoś na ten temat wypowiedzieć.
      Pozdrawiam
    • Przez Belarus820
      Witam.
      Mam ten siewnik i mam z nim mały problem. Sieje on mi za Rzadko czyli na 22cm. A powinien siać na 18 cm. Tarcza ma 35 dziór. W tym mam problem bo nie wiem jak zmienić zęby siał na 18cm. Myśłe że rozumiecie a jak nie to piszczie postaram się to bardziej wytłumaczyć. Dzieki.
    • Przez Michal456
      Cześć!
      Posiałem dziś buraki ćwikłowe.Wyszło mi 4 rządki.Posiałem je dla królików i mam pytanie czym mógł bym ewentualnie nawieść?
    • Przez solek01
      Witam

Dostałem od SUDZUCKER rozliczenie dostawy buraków jeszcze z sezonu 2005/2006,
      od tej pory buraków już nie uprawiam.
      W wezwaniu tym powołują się na jakieś rozporządzenie komisji (WE - cokolwiek to znaczy)
      z 2013r. Ustalając kurs EURO na 3,92889.
      Troche to dziwne 8 lat po dostawie każą mi im oddać około 100zł, niby nie wiele,
      ale jaką mam pewność że za 2 lata znowu coś sobie nie ustalą i każą zapłacić znowu stówkę.
      Ktoś jeszcze dostał takie coś?
      Jak to jest w przepisach cukrowni, czy związku plantatorów buraka cukrowego, po jakim kursie
      przeliczają kasę za buraki? Tu jest aż 5 miejsc po przecinku!!!
    • Przez kolo19
      Witam, zastanawiam się nad kupnem siewnika do warzyw.
      Wypatrzyłem sobie Stanhaya i Monosema i teraz dylemat krórego wybrać...
      Służył by on do zasiania marchewki, pietruszki, buraczka
      Moje pytanie do Was, który według Was byłby lepszy pod względem jakosci wykonania, prezycji itp.
      Dodam jeszcze że zależy mi na tym aby siewnik miał regulacje, np. chce sobie zasiać marchew i ustawiam sianie na 3 rządki na 1 redlinie, a buraczka na 2 rządki.
      Z góry dzięki za odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...
v