-
Podobna zawartość
-
Przez Kasta
Witam , zamierzam kupić nowy opryskiwacz . Interesują mnie 3 marki : Berthoud , Krukowiak i Mescomp (Caffini) , 2500 litrów zbiornik i 24 metry belka na ,,trapezie" . Opryskiwacz miałby pracować na 100 ha . Chciałbym poznać opinie użytkowników , i pomoc w wybraniu opryskiwacza
-
Przez koyack
Witam Wszystkich. Moje pytanie kieruje Oczywiście w pierwszej kolejności do użytkowników tej ładowarki. Mianowicie Od niedawna stałem się posiadaczem ładowarki John deere 3420. Chciał bym poznać wasze opinie na temat tego sprzętu. Na co zwrócić szczególna uwagę. Jakie sa najczęstsze awarie i gdzie szukać do niej części zarówno silnikowych jak i części kabiny i innych elementów nadwozia. Oraz mam Pytanie czy ktoś z was posiada instrukcje obsługi oraz katalog części do tej maszyny. Z góry dziękuję za zainteresowanie Tematem
-
Przez Sylwek123
Witam niedawno kupilem opryskiwacz berthoud bez komputera z napedem od kola . Wie.ktos moze na jak to dziala i jak ustawic dawke oprysku?? Zdjecie ponizej jest tylko podgladowe moj opryskiwacz jest taki sam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Arion 650 i Claas Disco 3200