-
Podobna zawartość
-
Przez farmer1975
Mam taki problem z moim MX 110. Wymieniłem uszczelkę na bocznej pokrywie skrzyni biegów na której są zamontowane elektrozawory PowerShift 1-2-3-4.
Po wymianie uszczelki wystąpił problem. Gdy chcę jechać w przód lub w tył trzeba odczekać około 10 sekund zanim ciągnik ruszy. Coś jakby były te kanały zapowietrzone?
Przed demontowaniem pokrywy nie miałem z tym problemu. Musiałem wymienić tą uszczelkę gdyż ciekła.
Nie mogłem znaleźć nic w Workshop Manual MX 110 na ten temat.
Czy ktoś z Was wie gdzie jest problem?
-
Przez e2visionamd
Witam wg instrukcji przed rosprzęgleniem ładowacza z ciągnikiem trzeba podnieść przednią oś na 3 sek i opuścić aby jakoś odpowiednio wyrównać olej w siłownikach , ale nie mogę podnieść przedniej osi co może być przyczyną ?
-
Przez pawelek11
Witam!
Mam problem z podłączeniem elektrozaworu do joysticka chodzi mi o prąd oczywiśćie.Przy joystiku mam 4 kable czerwony,niebieski,brązowy i zielony. Dadaję zdjęcie elektrozaworu i kostki od joysticka.
-
Przez MarekMalwina
Witam,
zakupilem jakis czas temu Case mx 135 rok 2000.
Wszystko dzialalo bez zarzutow az do teraz.
Padla mi hyraulika nie dziala nic a mam na mysli np: wspomaganie kierownicy, EHR, mowiac czystym jezykiem, Hydraulika zewnetrzna nie dziala dalem do regeneracji pompe tloczkowa i dalej nie ma zadnego efektu.
Dostaje siwych wlosow od szukania przyczyny, moze ktos z Panstwa spotkal sie z takim problemem i moze mnie nakierowac jak usunac usterke.
Dziekuje z gory !
Marek

Rekomendowane odpowiedzi
Jaka nawigacja do new holland t7
Waga system feeder 530