ceny zboża 2018 cena zboża 2018
-
Podobna zawartość
-
Przez DamianGabana
Witam ,
Panowie powiedzcie jak z kontraktacją kukurydzy mokrej na nowy zbiór????????????????
U mnie w Lubelskim 420 - 450 netto
-
Przez danielhaker
Jakie będą ceny pszenicy w sezonie 2019? W jakich cenach jest zboże ozime w różnych regionach Polski? Z tego co pisaliście w poprzednim temacie o notowaniach pszenicy ceny rosną. Jak myście do kiedy będzie ten wzrost? Kiedy najlepiej sprzedać? Czy ubiegłoroczna susza tak mocno wpływa na ceny zbóż? Jakie są opinie rolników? Zapraszamy do dyskusji!
Kontynuacja tematu:
-
Przez Ramzes1987x
Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu
-
Przez matius04
Jak w tytule. Piszcie po ile kupujecie zbiorniki dwupłaszczowe o jakiej pojemności i jakiej firmy. Wielu osobom to się przyda biorąc pod uwagę że co raz więcej osób szuka zbiorników patrząc na różnicę cenową oleju napędowego między ceną detaliczną a hurtową.
-
Przez MICH4Ł
Witam.
Interesuje się rolnictwem i pracą na roli. Mam okazje uprawiać 3 ha i za bardzo nie wiem jak się za to zabrać a bardzo bym chciał to robić. Mam do wyboru uprawę ziemniaków albo zboża czy mógłby mi ktoś napisać co by było lepsze (opłacalniejsze) wiem ,że w dzisiejszych czasach trudno jest gospodarzyć ale bardzo proszę o odpowiedź.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ciągniki rolnicze cena 2025
Opryskiwacz DOUVEN 600l 12m