Plastikowe błotniki do zetora 6245 z ładowaczem
Sprawdź Plastikowe błotniki do zetora 6245 z ładowaczem na AgroTesty.pl
Zetor 6245 1984-1987 Dane techniczne
Zetor 6245 1987-1993 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Endriu91
Witam
Mam problem z turem 3 sekcyjnym, nie działa 2 sekcja, 1 i 3 działają poprawnie lecz gdy odłączę elektrozawór druga zaczyna działać
Nie wiem czy to wina elektrozaworu czy tak czegoś?
-
Przez radekFT675DT
Witam mam problem z moim mf a mianowicie, ciągnik jeździ normalnie do póki wrzucę N na rewersie i ponownie chce ruszyć, wtedy wyskakuje błąd i nie chce jechać, ale wystarczy pobawić się rewersem kilka razy wcisnąć sprzęgło i załapie, dzieje się to tak raz na jakiś czas ale tylko wtedy gdy przełączę rewers w pozycje N, a gdy nie wrzucę rewers na N to jeździ cały dzień bez problemu, myślałem że to może czujnik dolnego położenia sprzęgła ale chyba to nie on bo mogę cały dzień używać sprzęgło i nic się nie dzieje do póki nie wrzucę N na rewersie Czy ktoś wie co to może być ?
-
Przez rolnik10_11
Witam, kupię Zetora 5245, 6211, 6245, 7211, 7245, 7711, 7745 kupię jeden z tych modeli, od rolnika, cena jaka mnie interesuje to do 33tysiecy. Najlepiej jakby ciągnik znajdował się w województwie śląskim bądź ościennych (Czechy i Słowacja też) Proszę o oferty
-
Przez Kacper257
Witam jestem posiadaczem MF 6245 mam oto taki problem :
przycisk podnośnika w dół na błotniku raz działa a raz nie kable są całę nie przerwane jaka może być tego przyczyna ?
Z góry dziękuje za odpowiedz
-
Przez Kacper257
Witam
Dlaczego podczas orki czasami nie utrzy
muje mi poziomu tylko się rozłącza i świeci się kontrolka ten trójkąt z wykrzyknikiem.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zetor 7245 a 7745
Massey Ferguson 6255 & 6245