Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Czy ktoś z forumowiczów zakładał plastikowe błotniki na przednie koła mając tura?

W tej chwili mam metalowe ursusoskie na pół gumowane i skrócone do połowy bo ich masywne mocowanie przeszkadzało po założeniu tura.

Ciekawy jestem jakby to było na plastikach.

Opublikowano

Zależy jakiego masz tura, dokładnie konsole. U mnie w 6245 z ładowaczem ND5-032 nie ma miejsca na oryginalne błotniki, wadzą o konsolę. Plastikowe też się nie mieszczą i muszę jeździć bez.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Endriu91
      Witam 
      Mam problem z turem 3 sekcyjnym, nie działa 2 sekcja, 1 i 3 działają poprawnie lecz gdy odłączę elektrozawór druga zaczyna działać
      Nie wiem czy to wina elektrozaworu czy tak czegoś? 
    • Przez radekFT675DT
      Witam mam problem z moim mf a mianowicie, ciągnik jeździ normalnie do póki wrzucę N na rewersie i ponownie chce ruszyć, wtedy wyskakuje błąd i nie chce jechać, ale wystarczy pobawić się rewersem kilka razy wcisnąć sprzęgło i załapie, dzieje się to tak raz na jakiś czas ale tylko wtedy gdy przełączę rewers w pozycje N, a gdy nie wrzucę rewers na N to jeździ cały dzień bez problemu, myślałem że to może czujnik dolnego położenia sprzęgła ale chyba to nie on bo mogę cały dzień używać sprzęgło i nic się nie dzieje do póki nie wrzucę N na rewersie Czy ktoś wie co to może być ?
    • Przez rolnik10_11
      Witam, kupię Zetora 5245, 6211, 6245, 7211, 7245, 7711, 7745 kupię jeden z tych modeli, od rolnika, cena jaka mnie interesuje to do 33tysiecy.  Najlepiej jakby ciągnik znajdował się w województwie śląskim bądź ościennych (Czechy i Słowacja też) Proszę o oferty

• Przez Kacper257
      Witam jestem posiadaczem MF 6245 mam oto taki problem :
      przycisk podnośnika w dół na błotniku raz działa a raz nie kable są całę nie przerwane jaka może być tego przyczyna ?
      Z góry dziękuje za odpowiedz
    • Przez Kacper257
      Witam
      Dlaczego podczas orki czasami nie utrzy
      muje mi poziomu tylko się rozłącza i świeci się kontrolka ten trójkąt z wykrzyknikiem.

• Dodaj nową pozycję...
v