-
Podobna zawartość
-
Przez waldii1
Witam, zakładam nowy temat bo nigdzie nie mogę znaleźć instrukcji do siewnika jak w temacie z roku 2004. Wiem że jest na stronie producenta ale do nowych modeli a tam nie ma wzmianki jak ustawić zagartacze, koła dociskowe itp w wersji wózka kukurydzianego. Ewentualnie jakby ktoś miał taka instrukcje lub byłby w stanie podpowiedzieć w jakiej pozycji ma być sprężyna na zagartaczach gdy np. rządki są w bruzenkach. Proszę o pomoc osób które posiadają taki sprzęt i wiedzą co jak ustawić.
-
Przez szymek
Sprzedam rozsiewacz do nawozu Lely centerliner o ładowności 2,5t rozrzuca na 15 metrów hydraulika pionowanie na hydraulice. Małopolska cena 4800zł zdjecia dodam wieczorem.
-
Przez Grzesiu95
Co byście polecili z tych dwóch siewników, chodzi o siewnik 4 rzędowy na redlicach talerzowych, cena podobna, monosem nieznacznie droższy.
-
Przez sumek666
Cześć,
ma ktoś może wzór umowy zbycia nadwyżek nawozu naturalnego?
w Google znalazłem 1 przykład. Chciałbym poznać inne rozwiązania, Czy taką umowę musi sporządzić notariusz? Czy taką umowę trzeba gdzieś zgłocić w świetle prawa o nadchodzącej ustawie azotanowej i obszarach OSN?
-