Pomocy potrzebne dane przyczepy!
-
Podobna zawartość
-
Przez Zyzio
Witam- potrzebuje dane techniczne MF 2645 potrzebne do rejestracji a przedewszystkim -1- maksymalna masa całkowita, 2- dopuszczalna masa całkowita, 3- dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przyczepy ( bez hamulca ), 4 - dopuszczalna masa całkowita ciągniętej przyczepy ( z hamulcem ), 5- dopuszczalny nacisk osi przedniej, 6- dopuszczalny nacisk osi tylnej, reszte danych znam- pozdrawiam
-
Przez smykla
Mam problem z zarejstrowaniem ciągnika mf 3070 został sprowadzony z holandi i tam nie ma tablic i potrzebuje pomocy potrzebuje dane techniczne ciągnika aby go zatablicować. potrzebne mi jest masa własna, wysokość, szerokość,rozstaw osi skrajnych, umiejscowienie silnika, dop. masa całkowita,dop.ładowność. PROSZE O SZYBKIE UDZIELANIE ODPOWIEDZI...
-
Przez damiank1518
potrzebuję kupić maciorki z hodowli najlepiej z woj. łódzkiego. interesują mnie luźne lub prośne.
-
Przez dajmen41
Mam usluge do wykonania zaorac ogrodek działkowy byly tam wazywa 20 arow teraz kobieta da tam obornik i moje pytanie czy to kultywatorowac i orac czy odrazu oraz bez poprzedniej uprawy chwastow tam nie ma tylko troche resztek z roślin.

Rekomendowane odpowiedzi
Technika wywrotu dwóch przyczep Pronar 14 ton jak sprawnie wyjechac...
John Deere 6120 + przyczepy