Brak zainteresowania QQ cielaki do 6 miesięcy. Co jest ?
-
Podobna zawartość
-
Przez adamjazyniec
Witam
Poszukuję cieląt w zachodniej wielkopolsce, lubuskim (do 100km od grodziska wlkp). Nie jestem handlarzem.
Moga byc hf, mile widziane tez mcb.
-
Przez stachu18021996
Witam, potrzebuje 5 cielaków najlepiej mięsne ale mogą być mieszańce, proszę o odpowiedzi tylko prywatnych rolników a nie pośredników którzy nic nie robią i zarabiają 100%.
Proszę piszcie tutaj w temacie albo na priv, niech się zgłaszają chętni z okolic woj. Kujawsko-Pomorskiego i Warmińsko-Mazurskiego:D
-
Przez mwp113
Panowie zwracam sie z takim dylematem mam dwa ładne byczki tak mi sie wydaje. Wprowadziłem im do diety marchew ze śrutą i kilka ziemniaków , podaje im to 3 razy dziennie razem z wodą , rano z niewielką iloscią mleka zastepczego. i oczywiscie po karmieniu uzupełniam kratownice sianem drobnym , to zjedzą do nastepnego karmienia. zastanawiam sie nad tą dawką marchwi że 3 razy dziennie. Co o tym sądzicie ? Dodam ze byczki mają 4,5 miesiąca
-
Przez Wojtas777
Witam koledzy mam pytanie a raczej potrzebuje doradztwa mam dwuletnia krowe mleczna bardzo wdzieczna spokojna daje bardzo ladne cielaki ale dostalem oferte zamiany jej na dwa cielaki ncb wiek 1,5 miesiaca i jalówke mm czerwono biala w wieku 5 miesiecy i niewiem co robic potrzebuje porady czy warto sie zamienic pomórzcie cos doradzic bede bardzo wdzieczny
-
Przez Wojtas777
Witam mam problem przywiozlem dwa byczki trzytygodniowe caly czas byly przy krowie przez te trzy tygodnie przywiozlem w sobote a dzis poniedzialek i niechca wogule pic mleka ani palca nic kompletnie becza a nie chca pic uciekaja na hama tez nie papa zamknieta jak u krokodyla i co tu robic jak je nauczyc
-

Rekomendowane odpowiedzi
Noże w prasie variant 280 rc same się chowają
Szlifierka kątowa Hikoki G23SW2 2200W 230mm